Detail info
Close

BEYOND THE BLACK

BEYOND THE BLACK

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

BEYOND THE BLACK plánují na duben 2024 turné! Česká zastávka se odehraje v BRNĚ!

BEYOND THE BLACK, Ankor – 7. 4. 2024, BRNO, Sono Centrum

Německá symphonic-metalová hvězda BEYOND THE BLACK stoupá na metalové nebe stále výš a výš. I přes své mládí už se mohou spokojeně ohlížet a rekapitulovat svoji bezesporu dosud velmi úspěšnou kariéru. Od prvního alba „Songs Of Love And Death“ z roku 2015 zasáhli metalová srdce jako dobře mířená střela. Jeho nástupce „Lost In Forever“ (2016) se okamžitě vyšplhal na přední místa německých hitparád a vydláždil jim cestu pro velká turné z Německa přes země jako UK, Rusko nebo Japonsko. Koncertovali jak zběsilí a zahráli si např. i s Aerosmith, Korn, Scorpions, Saxon nebo Within Temptation.

Co deska, to úspěch a turné s vyprodanými kluby a halami. Nepříjemný pandemický čas kapela využila k rozvoji své kreativity a přišli se svoji dosud nejsilnější a nejúspěšnější deskou s jednoduchým názvem „Beyond The Black“ (2022). Ta je vystřelila do další úrovně pomyslné metalové pyramidy a kapela jede naplno dál.

Zbrusu nový singl „Call My Name“ vydali BEYOND THE BLACK minulý týden a spolu s ním oznámili nové turné na jaro 2024 “Dancing In The Dark Tour 2024“!

Jeden koncert patří také české republice! 7. dubna 2024 přijedou BEYOND THE BLACK do BRNA, Sono Centra! Speciálním hostem turné je španělská alternativní rock-metalová kapela ANKOR!

Zapište si to do kalendářů a můžete se začít těšit!

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture BEYOND THE BLACK
picture BEYOND THE BLACK
picture BEYOND THE BLACK
picture BEYOND THE BLACK
Top