Detail info
Close

OSTROV LOUTEN: PITZL & BERGMÜLLER & SAKAMOTO

CONCENTUS MORAVIAE 2023
OSTROV LOUTEN: PITZL & BERGMÜLLER & SAKAMOTO

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

XXVIII. ročník festivalu
CONCENTUS MORAVIAE
30/5-27/6 2023
Mezi Kroměříží a Vídní

Ostrov louten: P. Pitzl & D. Bergmüller & R. Sakamoto
Pierre Pitzl, David Bergmüller, Ryosuke Sakamoto / loutny, kytara

Loutna je jedním z nástrojů, které si ve spojení se starou hudbou vybavíme jako první. Kytarový mág a virtuózní hráč na dlouhou řadu drnkacích nástrojů období renesance a baroka Pierre Pitzl a jeho přátelé nás zvou na návštěvu Ostrova louten: na tomto imaginárním místě si celou škálu loutnové hudby vychutnáte nejlépe .Zámek v Rájci nad Svitavou se změní v kouzelný Ostrov louten na celý víkend. V podání trojice vynikajících umělců zazní hudba ve třech nádherných místnostech zámku, do nichž se festivalové publikum nemá běžně možnost podívat: v kapli a ve dvou salonech.  

Koncert je druhou částí dramaturgického projektu Pierra Pitzla - Ostrov louten, který zahajuje páteční loutnový večer v Lysicích a uzavírá nedělní koncert v Rájci nad Svitavou. Lze si ho užít i samostatně, ale v kombinaci s ostatními dvěma poskytne nepřekonatelný hudební zážitek...

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top