Detail info
Close

ČERNÁ VODA

ČERNÁ VODA

Datum: 20. května 2024
Místo: Studio Ypsilon - Divadlo
Adresa: Spálená 16, Praha

Vstupenky

pondělí
20
kvě. 2024
19:30
ČERNÁ VODA

Informace o akci

Když prší, tak provazce vody strhávají do kanalizace nánosy minulosti. Černá voda se valí a v ní jsou vzpomínky, na to, co bylo, na možnosti, které se nestaly, na budoucnost, která se nenaplnila.
Když černou hladinu vody na prázdném koupališti prorazí mladé tělo, zůstanou všechny spory a hádky nad hladinou. Dvě nesourodé skupiny mladých lidí, které se jedné letní noci vkradly na bazén, teď mají jedinečnou možnost zjistit, jestli jsou jejich osudy pevně dané, nebo spíš tekutě proměnlivé.
Během jednoho deštivého večera se vynoří vzpomínky na letní noc před dvaceti lety, na to co přinesla a co mohla přinést. Voda proudí kolem, neuchopitelná přírodní síla dávající život i strhávající do neproniknutelných hlubin.
Hra Rolanda Schimmelpfenniga, jednoho z nejvýraznějších německých dramatiků své generace, se odehrává ve dvou časových rovinách a proud poetického textu unáší diváky k vlastním vzpomínkám na události, které se mohly stát a nestaly.

Režie: Tereza Říhová
Dramaturgie: Patrik Boušek
Hudba: Matěj Štrunc
Výprava: Jana Hauskrechtová
Hrají: Paulína Labudová, Markéta Plánková, Barbora Skočdopolová, Kryštof Mende, Jan Večeřa, Petr Vršek
Premiéry: 16. a 18. června 2023

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Na mapě

google maps
Top