Detail info
Close

TOMÁŠ ŠELC & BARBARA MARIA WILLI

CONCENTUS MORAVIAE 2023
TOMÁŠ ŠELC & BARBARA MARIA WILLI

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

XXVIII. ročník festivalu
CONCENTUS MORAVIAE
30/5-27/6 2023
Mezi Kroměříží a Vídní

Tomáš Šelc / basbaryton
Barbara Maria Willi / kladívkový klavír

Program:
Ludwig van Beethoven: An die ferne Geliebte, op. 98 / In questa tomba oscura / L’amante impaziente
Jan Hugo Václav Voříšek: Die Abschiedsträne / An sie / Liebe
Franz Schubert: Du bist die Ruh / An die Musik / An den Mond / Die Forelle

Na hudbu!
Vídeň na návštěvě v Boskovicích! Basbarytonista Tomáš Šelc a klavíristka Barbara Maria Willi nás sametovým hlasem a romantickým klavírem zavedou do Beethovenovy, Voříškovy a Schubertovy Vídně. Uslyšíme soukromé rekviem, které si Josef František Lobkowitz objednal přímo u Beethovena při náhlé smrti milované manželky, uslyšíme také historicky první ekologickou píseň, v níž Schubert popisuje rybaření z nezvyklé perspektivy. Setkáme se i se zázračným skladatelem Voříškem, jedním ze zakladatelů společnosti přátel hudby ve Vídni a hlavně geniálním skladatelem písní o lásce… nechte se pozvat na romantický večer na zámku!

Zlevněné vstupenky jsou k dispozici důchodcům, studentům, držitelům průkazek ZTP (1 osoba) a ZTP-P (1 osoba). Doklad opravňující ke slevě je třeba předložit spolu se zlevněnou vstupenkou při vstupu do místa konání koncertu.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top