Detail info
Close

MELANIE FLORES

CONCENTUS MORAVIAE 2023
MELANIE FLORES

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

XXVIII. ročník festivalu
CONCENTUS MORAVIAE
30/5-27/6 2023
Mezi Kroměříží a Vídní

Melanie Flores / cembalo

Program:
Johann Jacob Froberger: Toccata III / Suite en do
Alessandro Poglietti: Imitatione del med[esi]mo Uccello / Toccatina sopra la ribellione di Ungheria
Georg Muffat: Toccata Ottava
Gottlieb Muffat: Ciacona
Johann Sebastian Bach: Cappriccio sopra la lontananza dell bratro dilettissimo / Lamento na odchod milovaného bratra BWV 992

Svoboda a osobitost
Charismatická mexická cembalistka Mélanie Flores, loňská finalistka prestižní soutěže Johann-Sebastian-Bach Wetteberb v Lipsku, vystudovala slavnou akademii Schola Cantorum Basiliensis. V jejím programu sestaveném exkluzivně pro letošní festival poznáme, co všechno skladatelé z habsburské monarchie dokázali sdělit skrze zvuk cembala: pozdraví nás mladý Bach zarmoucený z bratrova odchodu do ciziny. Alessandra Pogliettiho, Itala působícího na vídeňském dvoře, navštívíme v jeho domě na Moravě a poslechneme si jeho hudební imitaci slavíka i portrét maďarské revoluce. Svobodomyslní muži byli i Froberger, kterého z vídeňského dvora vyhodili z neznámých důvodů, a Georg Muffat, který studoval u francouzských a italských konkurenčních hvězd své doby. Devizami skladatelů, s nimiž se v tomto programu můžeme aspoň virtuálně setkat, jsou svoboda a osobitost!

Zlevněné vstupenky jsou k dispozici důchodcům, studentům, držitelům průkazek ZTP (1 osoba) a ZTP-P (1 osoba). Doklad opravňující ke slevě je třeba předložit spolu se zlevněnou vstupenkou při vstupu do místa konání koncertu.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top