Detail info
Close

J&T Banka Ostrava Beach Pro 2023

J&T Banka Ostrava Beach Pro 2023

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

J&T Banka Ostrava Beach Pro - pátý ročník elitního turnaje Volleyball World Beach Pro Tour se opět vrací do unikátního areálu v Dolních Vítkovicích

Světová série v plážovém volejbale se na přelomu května a června vrátí do průmyslového areálu, kde se těžilo uhlí a vyrábělo surové železo. Na pět dní se Dolní Vítkovice přemění v pláž, na které se představí nejlepší mužské a ženské páry světa. Česká republika bude mít opět silné zastoupení a bude se snažit navázat na tradici, že se domácí tým každý rok v Ostravě dostal minimálně do finále. K tomu je ale potřeba maximální podpora z tribun. Každý hlas se počítá! 

Turnaje nejvyšší kategorie ELITE 16, kterých se každý rok koná pouze deset po celém světě, se účastní třicet dva týmů, šestnáct ženských dvojic a šestnáct mužských. Jistou účast má jedenáct nejlepších ženských a mužských párů světa podle světového žebříčku, kde je na předních místech české duo Perušič – Schweiner. Dvanáctý pár nominuje domácí národní federace, takže díky pořádání elitního turnaje v České republice se do špičkového turnaje přímo dostanou další dva české týmy. Další čtveřice týmů si musí účast vybojovat v kvalifikaci, která se odehraje ve středu. V kvalifikaci opět startuje šestnáct týmů a Česká republika jako pořadatel má opět možnost udělit dvě divoké karty. 

Kromě špičkového plážového volejbalu čeká návštěvníky festivalová atmosféra ve fan zóně, do které je vstup zdarma. 
Více informací včetně rozpisu zápasů najdete na www.ostravabeachpro.cz

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top