Detail info
Close

Cosi fan tutte - Wolfgang Amadeus Mozart

Národní divadlo Brno
Cosi fan tutte - Wolfgang Amadeus Mozart

Datum: 17. ledna - 11. března 2025
Místo: Mahenovo divadlo
Adresa: Malinovského náměstí I, Brno

Vstupenky

pátek
17
led. 2025
19:00
Cosi fan tutte - Wolfgang Amadeus Mozart
úterý
11
bře. 2025
19:00
Cosi fan tutte - Wolfgang Amadeus Mozart

Informace o akci

Netestujte vztahy, riskujete, že vaše přítelkyně věnuje svůj cit jinému aneb Mozart plný erotiky na jevišti Mahenova divadla. Čekají vás zapletené vztahy mezi muži a ženami pohledem mladé režisérky Anny Petrželkové. 

Takové jsou všechny aneb Škola milenců, tak zní titul třetí opery, která vznikla z uměleckého partnerství libretisty Lorenza da Ponteho a skladatele Wolfganga Amadea Mozarta, příběh o na první pohled ne­škodné sázce o ženskou věrnost. V lidských vztazích ale nikdy nic není černobílé a v této opeře to platí obzvlášť. Mozart tak vlastně navázal na předešlá díla Don Giovanni Figarova svatba, která lze těžko zařadit do přesné škatulky – vždy z nich na nás mezi dramatem vykukuje uličnický úsměv, a naopak za smíchem se ledaskdy skrývají slzy a hněv.

Tak tomu je i zde – dva mladíci Ferrando a Guglielmo ponoukáni skeptickým donem Alfonsem se převléknou za cizince, aby vyzkoušeli věrnost svých snoubenek. Jenže než celá hra skončí, uváznou ve vlastní síti falešné hry s city. Příběh stále aktuální.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Na mapě

google maps

Doporučené

Top