Detail info
Close

RETRO MUZEUM PRAHA

RETRO MUZEUM PRAHA

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

RETRO MUZEUM PRAHA

Všudypřítomný umakart, čekání na vysněnou skládačku za poslechu Jiřího Korna na gramodesce. Zní vám to povědomě? Husákovy děti a jejich rodiče jistě tuší, ale co mladší generace? Přijďte si zavzpomínat a seznámit omladinu s historií do Retro muzea Praha!

Retro muzeum Praha představuje design, trendy i běžný život v 70. a 80. letech minulého století v Československu. Rozkládá se na více než 2 000 metrech čtverečních ve čtvrtém patře OD Kotva. Zobrazuje zhruba 12 000 unikátních předmětů, z nichž byla většina získána pomocí národní sbírky. Druhou šanci v muzeu dostávají předměty, které se mnohdy ztrácí v propadlišti dějin, přestože o historii mohou mnohé vypovědět. Atraktivně přibližuje tehdejší dobu mladší generaci a ve svém programu nabízí také expozici vysvětlující fungování disentu či komunistické propagandy. Retro muzeum Praha chce aktivně přispívat k udržení odkazu československého designu.

Zakoupená vstupenka umožňuje jednorázový vstup na výstavu po celou dobu jejího trvání.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top