Detail info
Close

LUKÁŠ PAVLÁSEK - PLANETA SLEPIC

LUKÁŠ PAVLÁSEK - PLANETA SLEPIC

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

LUKÁŠ PAVLÁSEK - PLANETA SLEPIC

Ve čtvrtek 9. srpna od 19:00 hodin Vám v amfiteátru Dřevěného městečka potečou slzy smíchu! Bavit Vás přijede jeden z našich nejlepších a nejpopulárnějších bavičů – LUKÁŠ PAVLÁSEK. Tentokráte se svou novou zábavnou talk show „PLANETA SLEPIC!“

LUKÁŠ PAVLÁSEK si pro Vás připravil fantastickou show, při které nezůstane jedno oko suché. 90ti minutová one-man-show „Planeta slepic“ je stand-up speciál, ve kterém se koukneme, jaké vyhlídky má naše slavná civilizace, kde si každý myslí, že má pravdu, stále jen nakupuje nepotřebné věci a kde vedle sebe žijí tak rozdílné bytosti, jako jsou ženy, muži a psi. Dozvíme se, co strašného se stane, když si doma zapomenete mobilní telefon. Užijeme si svých pět minut slávy v televizní soutěži, naučíme se chovat v nákupním centru, zavoláme si na horkou linku a zjistíme, proč přírodu každou sobotu čeká nápor idiotů z města. A na závěr dojdeme k tomu, že na téhle planetě nakonec přežijí jen slepice. Přijďte se zasmát tomu, co znáte ze života. Přijďte se podívat na Planetu slepic.
Lukáš Pavlásek patří mezi naše nejpopulárnější komiky a jeho druhý celovečerní standupový pořad nabízí opět skvělou a originální zábavu.
Nenechte si tedy ujít jeho jedinečnou „one man show“ ve středu 9. srpna od 19:00 hod. v malebném amfiteátru Dřevěného městečka ve Valašském muzeu v přírodě. V případě nepříznivého počasí se vystoupení koná v kryté variantě, sále Janíkovy stodoly.

!POZOR! Doporučujeme si zajistit vstupenky včas! Krytá varianta Janíkovy stodoly má omezenou kapacitu. Po jejím vyprodání se další vstupenky budou prodávat až na místě v den vystoupení podle počasí. Kdo si koupí vstupenku v předprodeji, tak má i v případě špatného počasí zaručený zážitek z vystoupení.

Původní termín 28.7.2022 z technických důvodů zrušen. Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti na nový termín 9.8.2023.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture LUKÁŠ PAVLÁSEK - PLANETA SLEPIC
Top