Detail info
Close

AŽ NAPRŠÍ A USCHNE

AŽ NAPRŠÍ A USCHNE

Datum: 12. září 2024
Místo: Malá scéna Zlín
Adresa: Štefánikova 2987/91, Zlín

Vstupenky

čtvrtek
12
zář. 2024
19:00
AŽ NAPRŠÍ A USCHNE

Informace o akci

Noel Coward: AŽ NAPRŠÍ A USCHNE

Hrají: Lukáš Vaculík / Pavel Nečas, Ivana Andrlová / Olga Želenská, Adéla Gondíková / Regina Řandová, Hana Kusnjerová / Betka Stanková, Petr Buchta / Václav Jiráček, Roman Štolpa / Viktor Limr, Kristýna Kociánová / Vítězslava Karolová, Juraj Bernáth / Filip Tomsa, Pavla Vojáčková / Lucie Svobodová

Nová komedie Divadla Háta slibuje skvělou zábavu a je plná nečekaných situací, slovního i situačního humoru.

Cowardova bláznivá veselohra se odehrává během jednoho červnového víkendu v letním domě manželů Blissových.
Judith Blissová, bývalá herečka a její manžel, spisovatel David, tu tráví léto se svými dvěma dospívajícími dětmi. Nezávisle na sobě si každý z nich pozve na víkend hosta, na kterého se až dětinsky těší, bohužel jen do chvíle, než zjistí, že jejich host nebude v domě tím jediným. Od toho okamžiku hádky mezi sebestřednými členy rodiny převáží nad pohostinností a obyčejnou slušností. Život rodiny Blissových je takové malé peklíčko. Všichni se chovají nevyzrále a nedospěle. Hosté jsou zmatení a podléhají nástrahám milostných hrátek.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Na mapě

google maps
Top