Detail info
Close

Nezlomní.

Nezlomní.

Datum: 1. června 2024
Místo: Letní kino na zámku
Adresa: Zámek Teplice, vstup od Ptačích schodů, Teplice

Vstupenky

sobota
1
čvn 2024
21:30
Nezlomní.

Informace o akci

Arthur the King

Dobrodružný / Drama
USA, 2024, 106 min,MP, české titulky

Režie: Simon Cellan Jones
Předloha: Mikael Lindnord (kniha)
Scénář: Michael Brandt
Kamera: Jacques Jouffret
Hudba: Kevin Matley

Hrají: Mark Wahlberg, Simu Liu, Juliet Rylance, Nathalie Emmanuel, Ali Suliman, Rob Collins, Michael Landes, Paul Guilfoyle, Bear Grylls, Viktor Akerblom.

Po devatenácti letech vytrvalostního závodění stojí Michael (Mark Wahlberg) naposled na startovní čáře. Během následujících 10 dnů se na mistrovství světa Adventure Racing v Dominikánské republice ještě jednou pokusí dovést svůj tým vítězně do cíle. V náročném terénu napříč latinskoamerickou džunglí ho ale kromě překážek čeká i jedno překvapivé setkání. V divočině totiž narazí na opuštěného psa, který se k němu přidá a stane se součástí týmu. Na 700kilometrové trati pak mezi ním a toulavým psem Arthurem vznikne silné pouto. Věrnost, oddanost a statečnost zatoulaného psa ho doslova ohromí. Všichni si sáhnou daleko za hranice svých sil a závod jim začnou komplikovat zranění. Brzy se ukáže, že společně je nic nezlomí. A že přátelství je možná víc než vítězství.

s Bonuskou sleva 10%

Veškeré slevy budou poskytnuty pouze v pokladnách KRUŠNOHORSKÉHO DIVADLA a LETNÍHO KINA NA ZÁMKU.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Na mapě

google maps
Top