Detail info
Close

Aristokratka ve  varu

Aristokratka ve varu

Datum: 28. května 2024
Místo: Letní kino na zámku
Adresa: Zámek Teplice, vstup od Ptačích schodů, Teplice

Vstupenky

úterý
28
kvě. 2024
21:30
Aristokratka ve varu

Informace o akci

Komedie
Česko, 2024, 99 min, MP

Režie: Jiří Vejdělek
Předloha: Evžen Boček (kniha)
Scénář: Jiří Vejdělek
Kamera: Vladimír Smutný
Hudba: Ondřej Hokr

Hrají: Hynek Čermák, Tatiana Dyková, Yvona Stolařová, Eliška Balzerová, Martin Pechlát, Pavel Liška, Zdeněk Piškula, Simona Lewandowska, Petra Nesvačilová.

Hrabě Frank Kostka (Hynek Čermák), jeho žena Vivien (Tatiana Dyková) a jejich dcera Marie (Yvona Stolařová) žijí na svém rodovém zámku Kostka. Udržovat zámek v chodu jim pomáhá hospodyně paní Tichá (Eliška Balzerová), údržbář Krása (Pavel Liška) a kastelán Josef (Martin Pechlát). Původní zájem návštěvníků zámku o kletbu komtesy Marie už netáhne jako dřív, což Marii vůbec nevadí – alespoň má dostatek času na svého Maxe (Zdeněk Piškula), šlechtice z vedlejšího zámku Hvězda. Frank je ovšem v koncích, není dost peněz ani na výplaty, ani na potřebné opravy. A právě v tu chvíli se objeví dcera právníka Bendy Deniska (Simona Lewandowska), která rozvíří poklidné vody rodového sídla…

s Bonuskou sleva 10%

Veškeré slevy budou poskytnuty pouze v pokladnách KRUŠNOHORSKÉHO DIVADLA a LETNÍHO KINA NA ZÁMKU.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Na mapě

google maps
Top