Detail info
Close

Coldplay – Music Of The Spheres: Live At River Plate

Coldplay – Music Of The Spheres: Live At River Plate

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Velká Británie, 2022, 138 min, MP
originální verze s anglickými titulky

Režie: Paul Dugdale
Účinkuje: Guy Berryman, Jonny Buckland, Will Champion, Chris Martin, Jin z BTS, H.E.R.

Po rekordním úspěchu přímého přenosu koncertu Coldplay Music Of The Spheres Live Broadcast z Argentiny, který byl loni v říjnu uveden do kin po celém světě, se kapela vrací na velké plátno v tomto novém režisérském sestřihu.
Velkolepý koncertní film byl natočen během deseti vyprodaných koncertů Coldplay na stadionu River Plate v Buenos Aires, které deník The Times označil za „nejlepší hudební show všech dob“. Snímek obsahuje remasterovaný zvuk, dosud neviděné záběry ze zákulisí, rozhovory se členy kapely a ohromující vizuální efekty, které zachytil režisér Paul Dugdale, držitel ceny BAFTA a nominace na cenu Grammy.
Světla, lasery, ohňostroje a LED náramky během koncertu rozzáří stříbrné plátno. Vedle klasických hitů, jako jsou Yellow, Fix You, Viva La Vida, My Universe a A Sky Full Of Stars, se ve filmu objeví hvězdní hosté včetně Jina z BTS s živým debutem svého populárního singlu The Astronaut.

Vstupné: 290,- Kč

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top