Detail info
Close

Vzhůru ke Hvězdám

Vzhůru ke Hvězdám

Datum: 10. června 2024
Místo: KC Semilasso
Adresa: Palackého tř. 832/126, Brno

Vstupenky

pondělí
10
čvn 2024
19:00
Vzhůru ke Hvězdám

Informace o akci

Vzhůru ke Hvězdám
černá komedie ze života pracovnic pečovatelské služby.

Hra, která se čte jedním dechem. Herecké naturely Petry a Ivy se doplňují tak skvěle, že jen těžko si pro tuto hru dokážu představit lepší obsazení.

hrají: Iva Pazderková a Petra Nesvačilová
režie: Pavel Ondruch

Hvězdný tým rozšíří dvě jména, která patří k absolutním špičkám ve svém oboru: výpravy se ujme oceňovaný scénograf Marek Cpin a hudbu pro tuto dramatickou jazzovou jízdu složí a nahraje jedna z nejuznávanějších současných českých hudebnic Beata Hlavenková.

Vzhůru ke hvězdám má kromě skvělých (anti)hrdinek výborně pointované a rytmicky vystavěné dialogy i funkční a překvapivý situační rámec. Propojila tak dva zdánlivě protikladné vlivy: groteskní, černokomediální irské drama ve stylu Martina McDonagha a, teď se podržte: francouzskou frašku se všemi jejími nepravděpodobnými náhodami a událostmi, které se technikou sněhové koule nekontrolovatelně řítí až k šokujícímu závěru.

Marie Jones se ve hře Vzhůru ke hvězdám podařilo něco mimořádného – silné téma náročného života podhodnocených, přepracovaných, a přesto chudých pracovnic pečovatelské služby zpracovala v černou komedii, která ve svém zběsilém tempu baví od začátku do konce. Přitom humor v ní není na úkor zkoumaného tématu, ale vychází z něj, ba co víc: prohlubuje ho.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Na mapě

google maps
Top