Detail info
Close

Farmapark Soběhrdy - Denní vstupenka 2024

FARMAPARK SOBĚHRDY
Farmapark Soběhrdy - Denní vstupenka 2024

Místo: Farmapark Soběhrdy
Adresa: č.p. 114, Soběhrdy

Vstupenky

Farmapark Soběhrdy - Denní vstupenka 2024
Platnost 01.04.-31.10.2024

Informace o akci

FARMAPARK SOBĚHRDY - Denní vstupenka 2024
Farmapark Soběhrdy je ta nejlepší volba, pokud hledáte zábavu pro celou rodinu. Najdete u nás až 250 zvířat z farem z celého světa! Velbloudi, pštrosi, ovce, lamy a mnoho dalších se budou procházet přímo kolem vás. O všechna zvířata se staráme s láskou, a díky tomu jsou některá z nich tak ochočena, že si je můžete nejen pohladit, ale za přítomnosti našeho ošetřovatele i nakrmit.

Denní vstupenka i Sezónní permanentka umožňuje volný vstup na všechny atrakce v areálu.
Malí i velcí se mohou těšit také na celou řadu atrakcí. Připraveny pro vás máme farma jeepy, plovoucí kruhy, tubingovou dráhu, trampolíny, lanové centrum, vláček a mnoho dalšího.
TOP atrakce jsou v provozu o víkendech, státních svátcích a letních prázdninách, pokud není na stránkách farmapark.eu uvedeno jinak.

Z pestré nabídky pokrmů si u nás vybere každý mlsný jazýček. Můžete navštívit občerstvení "vše v ceně" - Farmagrill a Babiččiny hotovky, nebo zkusit jeden z našich klasických provozů - Buřtárna, Palačinkárna, Zmrzka a Svačinka.
Celý areál je bezbariérový a parkování je u nás zdarma.
Těšíme se na Vás!

DÁRKOVÁ OBÁLKA! 
Kupujete vstupenky jako dárek a chcete je předat v exkluzivním balení? Pokud je zakoupíte jako eTickets na ticketportal.cz, společně se vstupenkami obdržíte zdarma i roztomilou cdárkovou obálku ve veselých barvičkách.

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete zakoupit on-line přímo na ticketportal.cz - eTickets!!

Pozor! Denní vstupenka neplatí pro vstup ve dnech se speciálními akcemi.
Otevírací dobu a seznam plánovaných speciálních akcí najdete na stránkách farmapark.eu.

Denní vstupenka umožňuje jeden vstup jedné osoby v sezóně 2024 a musí ji předložit děti od 2 let a všichni dospělí včetně důchodců. Návštěvu Farmaparku Soběhrdy není nutné nijak objednávat či předem registrovat. Vstupenky zaslané elektronicky není nutné tisknout, postačí předložit elektronickou vstupenku, která bude uplatněna načtením QR kódu.

-TH-

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Na mapě

google maps

Doporučené

Top