Detail info
Close

KAMILA NÝVLTOVÁ

KAMILA NÝVLTOVÁ

Datum: 25. listopadu 2024
Místo: Divadlo Hybernia
Adresa: náměstí Republiky 3/4, Praha 1

Vstupenky

pondělí
25
lis. 2024
19:00
KAMILA NÝVLTOVÁ

Informace o akci

 "Vánoční koncert s Kamilou Nývltovou: Speciální host Thomas Bergersen"

Přijďte si užít nezapomenutelný vánoční večer plný živé hudby a magických melodií na svátečním koncertě zpěvačky Kamily Nývltové v Divadle Hybernia dne 25. listopadu 2024 od 19:00 hodin. Tento večer bude zvlášť oslnivý díky úžasnému hostu, světoznámému autoru filmových melodií, Thomasu Bergersenovi, se kterým Kamila spolupracuje více než pět let a měla tu čest s ním jet už dvě evropské tour skupiny Two Steps from Hell.

Společně s Kamilou za doprovodu smyčcového quartetu Klasix, smyčcového orchestru Dolce Furiosi a pěveckého sboru Česko zpívá, se Thomas Bergersen připojí k tomuto vánočnímu koncertu, proto očekávejte emotivní interpretace tradičních vánočních melodií i nové aranžmá, které vás vezmou na cestu plnou radosti, lásky a naděje

Kamilu na jejím vánočním koncertu doprovodí také Sing Sing Quintet, ve složení zpěváků Michaela Nosková, Bohuš Matuš, Tomáš Trapl a Peter Pecha, uskupení svými úžasnými vokály a harmoniemi přinesou do sálu nezapomenutelnou atmosféru.

Kamila, známá svým skvělým hlasem a vášní pro vánoční hudbu, přivede na scénu divadla Hybernia nezapomenutelný zážitek pro všechny milovníky vánočních písní. Její vystoupení bude plné klasických vánočních hymen, ale i moderních hitů v nových aranžmá, které okouzlí publikum všech věkových kategorií, proto se diváci mohou těšit na nezapomenutelný večer plný magie vánočních světel, radosti a přátelské atmosféry. 

Nezapomeňte si rezervovat místo na tomto zvláštním koncertě, který slibuje přivést k sobě rodiny a přátele v duchu vzájemného spojení a radosti z blížících se Vánoc.

 MEET&GREET obsahuje:

•Přivítací sklenička sektu z vinařství Grmolec
•Malé občerstvení
•Setkání s Kamilou Nývltovou
•Společné fotografování a autogramiáda
•Plakát s podpisy všech umělců z koncertu
•Speciální dárek

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Na mapě

google maps
Top