Detail info
Close

KOMIKAZE NA BROADWAY VOL. 3

KOMIKAZE NA BROADWAY VOL. 3

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Nová Improvizační show a Stand up comedy, ve které tři mladí herci na místě vytváří příběhy dle zadání publika. Jejich originální humor drze reflektuje současné společenské dění a nabízí svěží pohled na svět. Zažijte intenzivní zábavný večer, ve kterém nikdo není v bezpečí a nic není svaté.

 

SHOW KOMIKAZE NA BROADWAY je projekt mladé tvůrčí skupiny KOKOLOKO, která již vytvořila několik divácky atraktivních titulů. Od skečové show PRVNÍ DOBRÁ až po komediální minisérii MUŽKETÝŘI. Nyní své působení přesouvá i na divadlo. Diváci se během show aktivně podílí na směru, kterým se bude improvizace ubírat, ale zároveň budou mít i prostor užít si improvizační hry či autorský komediální Stand up. SHOW KOMIKAZE nabízí svěží a odvážný přístup ke komedii, zejména pro diváka, kteří ocení černý humor a boření přehnané politické korektnosti.

 

Přijďte se zasmát a hodit problémy za hlavu!

 

Hrají: Vincent Navrátil, Ondřej Kubina, Alexej Kolva, Jaroslav Blažek

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top