Sólisté Vánoc v O2 areně

Richard Krajčo je úspěšný český zpěvák, herec, moderátor a hudební autor. Ať už se jedná o koncertní pódia, divadelní prkna nebo filmové kamery, všude ho provází nejen talent, ale i velké nasazení a touha po dokonalosti. To vše se odrazilo v úspěchu jeho kapely Kryštof, která má za sebou několik vyprodaných koncertů v O2 areně. Na ty naváže v prosinci 2023 tentokrát jako sólový zpěvák s písněmi Kryštof za doprovodu symfonického orchestru vůbec poprvé.

Eva Burešová - oblíbená herečka televizních seriálů, divadelních a muzikálových rolí, zpěvačka a porotkyně televizní show Tvoje tvář má známý hlas a sólová zpěvačka skvěle zapadá do koncepce myšlenky vánočního koncertu v O2 areně. Naplno zde dostane prostor její hudební a muzikálová osobnost. V současné době je třetí nejpopulárnější zpěvačkou v anketě Český slavík. Ve spojení s hradeckou filharmonií a dětským sborem jistě bude její vystoupení krásným předvánočním dárkem pro všechny její fanoušky.

Štefan Margita - pro něj budou Vánoce v O2 areně vzpomínkou na letošní lednový koncert, který ve stejném prostoru a také za doprovodu orchestru věnoval Hance Zagorové. Tentokrát se tedy tento operní pěvec, který působil na scénách světových operních domů a v newyorské Metropolitní opeře, vrátí téměř po roce před zaplněnou O2 arenu ve vánoční atmosféře.

Pokud se řekne spojení populární hudby a symfonického orchestru, není lepší synonymum než Dasha. Zpěvačka, muzikálová herečka, držitelka Ceny Thálie pro rok 2010 je v tomto prostředí jako doma stejně jako na pódiích v ČR i zahraničí včetně Carnegie Hall v New Yorku, kde jejich spolupráce trvá dodnes. Její jméno je spojené s Karlem Gottem, kterému byla vokalistkou, slyšet ji můžete i na TV obrazovkách v pořadech jako StarDance.

Ondřej Ruml v programu Vánoce v O2 areně reprezentuje sólisty, kteří se na hudební scéně představili v mnoha předních hudebních pořadech. Jeho kariéru pak podpořila hlavní role v lyrikálu Kudykam Michala Horáčka. Ondřej je nejen výborný zpěvák s perfektním cítěním pro rytmus a intonaci, ale i hráč na několik nástrojů. Jeho současná šansonová poloha příjemně zapadne do vánoční atmosféry.

Kateřina Marie Tichá - vynikající zpěvačka a písničkářka na sebe upozornila jako stálý host skupiny Jelen. V roce 2021 získala cenu Anděl v kategorii Objev roku za své sólové debutové album Sami. Její osobitou poetiku a emotivní hlas oceňuje jak odborná veřejnost, tak především samotní posluchači. Její autorské písně interpretované za doprovodu symfonického orchestru dostávají nový nečekaný rozměr.

Top