PŘESUNUTO: Míša Růžičková: JEDEME NA SAFARI - PŘÍBRAM 04.03.2023

ZMĚNA:

představení Míša Růžičková: JEDEME NA SAFARI plánované na 04.03.2023v PŘÍBRAMI se z technických důvodů již podruhé přesouvá (původně 25.03., následně 04.03.2023),
NOVĚ: ČTVRTEK 20. DUBNA 2023 OD 17:00, místo konání se nemění.

 

MÍŠA RŮŽIČKOVÁ na ticketportal.cz

 

DĚKUJEME ZA TRPĚLIVOST!

 

Vaše vstupenky zůstávají v platnosti na nový termín.

Pokud nemůžete náhradní termín akceptovat, lze požádat o vrácení vstupného. Prosíme, abyste tak případně učinili co nejdříve, abychom Vaše rezervace mohli uvolnit pro ostatní zájemce.

Právě z důvodu rezervovaných sedadel můžeme požadavek na vrácení vstupného přijmout pouze do pátku 31. března 2023, po tomto datu se má za to, že jste náhradní termín akceptovali.

 

Vracení vstupného

 1/ Platba rezervovaných vstupenek nebo přímý nákup vstupenek u prodejce

Vstupné vrací tentýž prodejce – vstupenky není možné vracet na jiném prodejním místě, než na kterém proběhla ÚHRADA vstupenek. V případě zrušeného prodejního místa vrací platbu centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1), kam je vstupenky třeba fyzicky doručit.

2/ Platba vstupenek po internetu (i platba přes Twisto)

a/ Vyzvednutí na prodejním místě či obdržení vstupenek poštou- vstupné se vrací automatickou návratovou transakcí na tentýž účet, ze kterého byly vstupenky uhrazeny. Pro navrácení finančních prostředků je však nutné vyplnit tento formulář.

b/ Elektronické vstupenky typu HOMEticket- vstupné se vrací automatickou návratovou transakcí na tentýž účet, ze kterého byly vstupenky uhrazeny. Pro navrácení finančních prostředků je však nutné vyplnit tento formulář.

c) Sodexo- vstupné se vrací automatickou návratovou transakcí na ten Sodexo účet, ze kterého byly vstupenky uhrazeny. Pro navrácení finančních prostředků je však nutné vyplnit tento formulář.

3/ Platba vstupenek přes benefity (Benefit Plus, Benefity.cz, Gallery Beta)

Naskenované vstupenky spolu s benefitní objednávkou je třeba zaslat na e-mail: eva.sulcova@ticketportal.cz.

4/ Platba vstupenek na fakturu

Fakturu spolu s naskenovanými vstupenkami je třeba zaslat na e-mail: rezervace@ticketportal.cz.

 

 

 


Děkujeme za pochopení
Reklamační oddělení Ticketportal

Top