ZMĚNA: LUCIE BÍLÁ - Recitál s klavírem Petra Maláska, 6.10.2023, VALAŠSKÉ KLOBOUKY

ZMĚNA:

Z technických důvodů se koncert LUCIE BÍLÁ - Recitál s klavírem Petra Maláska přesouvá z původního termínu 6. 10. 2023 od 19:00 hodin v místě Kulturní dům Klobučan, Masarykovo nám. 942, Valašské Klobouky na nový, náhradní termín: 7. 10. 2023. Místo a začátek koncertu zůstává beze změny. Nově navíc na koncertě vystoupí jako host i chlapecký sbor Boni Pueri, proto se mění i název koncertu na LUCIE BÍLÁ - Recitál, host: Boni Pueri


Zakoupené vstupenky na všechny termíny zůstávají v platnosti a není je potřeba vyměňovat. Komu nový náhradní termín nevyhovuje, může vstupenky vrátit v místě nákupu do 5. 3. 2023.       

Vstupné se vrací následovně:

1/ Platba rezervovaných vstupenek nebo přímý nákup vstupenek u prodejce

Vstupné vrací tentýž prodejce – vstupenky není možné vracet na jiném prodejním místě, než na kterém proběhla ÚHRADA vstupenek. V případě zrušeného prodejního místa vrací platbu centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1), kam je vstupenky třeba fyzicky doručit.

2/ Platba vstupenek po internetu (i platba přes Twisto)

a/ Vyzvednutí na prodejním místě či obdržení vstupenek poštou- vstupné se vrací automatickou návratovou transakcí na tentýž účet, ze kterého byly vstupenky uhrazeny. Pro navrácení finančních prostředků je však nutné vyplnit tento formulář.

b/ Elektronické vstupenky typu HOMEticket- vstupné se vrací automatickou návratovou transakcí na tentýž účet, ze kterého byly vstupenky uhrazeny. Pro navrácení finančních prostředků je však nutné vyplnit tento formulář.

c) Sodexo- vstupné se vrací automatickou návratovou transakcí na ten Sodexo účet, ze kterého byly vstupenky uhrazeny. Pro navrácení finančních prostředků je však nutné vyplnit tento formulář.

3/ Platba vstupenek přes benefity (Benefit Plus, Benefity.cz, Gallery Beta)

Naskenované vstupenky spolu s benefitní objednávkou je třeba zaslat na e-mail: eva.sulcova@ticketportal.cz.

4/ Platba vstupenek na fakturu

Fakturu spolu s naskenovanými vstupenkami je třeba zaslat na e-mail: rezervace@ticketportal.cz.

 



Za vzniklou situaci se omlouváme a děkujeme za pochopení
Agentura Atlantic a Reklamační oddělení TICKETPORTAL

Top