PŘESUNUTO: ŠTÍSTKO A POUPĚNKA - NEDĚLNÍ PŘEDSTAVENÍ - TÝNEC NAD SÁZAVOU - 19.02.2023

ZMĚNA:

nedělní představení ŠTÍSTKO A POUPĚNKA - TÝNEC NAD SÁZAVOU - 19.02.2023 muselo být z důvodu onemocnění v souboru PŘESUNUTO, NOVĚ: PÁTEK 9. ČERVNA 2023,
POZOR! PŘEDSTAVENÍ ZAČÍNÁ V 17:00!

Štístko a Poupěnka na ticketportal.cz

 

Vaše vstupenky zůstávají v platnosti na nový termín.

DÁREK
Každý návštěvník se vstupenkou na jeden z původních termínů obdrží u vstupu do sálu, jako poděkování za trpělivost, poukaz na měsíční předplatné ke všem filmům a pohádkám na kukino.tv.

 

Pokud nemůžete náhradní termín akceptovat, lze požádat o vrácení vstupného. Prosíme, abyste tak případně učinili co nejdříve, abychom Vaše rezervace mohli uvolnit pro ostatní zájemce.

Právě z důvodu rezervovaných sedadel můžeme požadavek na vrácení vstupného přijmout pouze do pátku 31. března 2023, po tomto datu se má za to, že jste náhradní termín akceptovali.

 

Team Ticketportal.cz

 

Jak požádat o vrácení vstupného?

1/ Platba rezervovaných vstupenek nebo přímý nákup vstupenek u prodejce

Vstupné vrací tentýž prodejce – vstupenky není možné vracet na jiném prodejním místě, než na kterém proběhla ÚHRADA vstupenek. V případě zrušeného prodejního místa vrací platbu centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1), kam je vstupenky třeba fyzicky doručit.

2/ Platba vstupenek po internetu (i platba přes Twisto)

a/ Vyzvednutí na prodejním místě či obdržení vstupenek poštou- vstupné se vrací automatickou návratovou transakcí na tentýž účet, ze kterého byly vstupenky uhrazeny. Pro navrácení finančních prostředků je však nutné vyplnit tento formulář.

b/ Elektronické vstupenky typu HOMEticket- vstupné se vrací automatickou návratovou transakcí na tentýž účet, ze kterého byly vstupenky uhrazeny. Pro navrácení finančních prostředků je však nutné vyplnit tento formulář.

c) Sodexo- vstupné se vrací automatickou návratovou transakcí na ten Sodexo účet, ze kterého byly vstupenky uhrazeny. Pro navrácení finančních prostředků je však nutné vyplnit tento formulář.

3/ Platba vstupenek přes benefity (Benefit Plus, Benefity.cz, Gallery Beta)

Naskenované vstupenky spolu s benefitní objednávkou je třeba zaslat na e-mail: eva.sulcova@ticketportal.cz.

4/ Platba vstupenek na fakturu

Fakturu spolu s naskenovanými vstupenkami je třeba zaslat na e-mail: rezervace@ticketportal.cz.

Top