ZMĚNA: CONCORD ORCHESTRA SYMFONICKÉ ROCKOVÉ HITY-PAN TMY, 20.5.2022, PRAHA

ZMĚNA:

Vzhledem k událostem, které se odehrávají na Ukrajině se koncert CONCORD ORCHESTRA SYMFONICKÉ ROCKOVÉ HITY-PAN TMY v plánovaném termínu 20.5.2022 (původně 28.4.2020/17.5.2021) od 19:00 a v místě Kongresové centrum, Praha neuskuteční a PŘESOUVÁ se na náhradní termín 12.5.2023. Čas i místo konání akce zůstává beze změny.

 

Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti a není potřeba je vyměňovat.

 

Vyjádření pořadatele akce:

Bohužel události, které se odehrávají na Ukrajině, ovlivňují i kulturu. Concord Orchestra je mezinárodní skupina, která zahrnuje umělce z mnoha zemí včetně Ukrajiny. Všechny myšlenky členů orchestru jsou nyní spolu s jejich kolegy z Ukrajiny a jejich rodinami. V této situaci Concord Orchestra přesouvá své evropské turné na jaro 2023 a žádá všechny diváky, aby pochopili toto rozhodnutí a podpořili všechny lidi, kteří právě teď potřebují pomoc.

Nový termín koncertu v Praze je 12.5.2023. Z naší strany, jako organizátora vystoupení Concord Orchestra v České republice, prosíme všechny diváky, kteří čekali na vystoupení kapely, aby pochopili jejich rozhodnutí a podpořili je svou účastí na jejich koncertě v květnu 2023.

Ti z vás, kteří si ponecháte vstupenky na koncert Concord Orchestra, dostanete od nás, jako organizátora, slevu 50% na vstupenky na kterékoli vystoupení Cirkus Varius na ledě v rámci jejich turnu po České republice v únoru 2023. Po 29. květnu diváci, kteří nevrátili vstupenky na Concord Orchestra dostanou od Ticketportalu slevový kód, který mohou použít k nákupu vstupenek na akci Cirkus Varius na ledě.

 

Komu náhradní termín nevyhovuje, může žádat o vrácení peněz, nejpozději však do: 31.5.2022

Vstupné se vrací následovně:

1/ Platba rezervovaných vstupenek nebo přímý nákup vstupenek u prodejce

Vstupné vrací tentýž prodejce – vstupenky není možné vracet na jiném prodejním místě, než na kterém proběhla ÚHRADA vstupenek. V případě zrušeného prodejního místa vrací platbu centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1), kam je vstupenky třeba fyzicky doručit.

2/ Platba vstupenek po internetu

a/ Vyzvednutí na prodejním místě či obdržení vstupenek poštou
- vstupné vrací centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1) návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. Pro navrácení finančních prostředků je však nutné vyplnit tento formulář.

b/ Elektronické vstupenky typu HOMEticket
- vstupné vrací centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1) návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. Pro navrácení finančních prostředků je však nutné vyplnit tento formulář.

c) Sodexo- vstupné vrací centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1) návratovou transakcí na ten Sodexo účet, ze kterého byly vstupenky uhrazeny. Pro navrácení finančních prostředků je však nutné vyplnit tento formulář.

3/ Platba vstupenek přes benefity

Naskenované vstupenky spolu s benefitní objednávkou je třeba zaslat na e-mail: eva.sulcova@ticketportal.cz.

4/ Platba vstupenek na fakturu

Fakturu spolu s naskenovanými vstupenkami je třeba zaslat na e-mail: rezervace@ticketportal.cz.

 

 

 

Děkujeme za pochopení
Reklamační oddělení Ticketportal & SHOW №1 AGENCY

Top