ZMĚNA: CARMINA BURANA, CARL ORFF, 23.11.2021, PRAHA

ZMĚNA:

koncert CARMINA BURANA, Carl Orff se z plánovaného termínu 23.11.2021 (původně 6.4.2020) od 20 hodin a v místě Obecní dům-Smetanova síň, Praha PŘESOUVÁ na nový termín 6.6.2022 . Začátek a místo konání koncertu zůstává beze změny.  

 

Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti a není potřeba je vyměňovat.



V případě nevyhovujícího náhradního termínu je možné zakoupené vstupenky vracet v místě zakoupení, nejpozději však do 28.2.2022.

 

Vstupné se vrací následovně:

 

1/ Platba rezervovaných vstupenek nebo přímý nákup vstupenek u prodejce

Vstupné vrací tentýž prodejce – vstupenky není možné vracet na jiném prodejním místě, než na kterém proběhla ÚHRADA vstupenek. V případě zrušeného prodejního místa vrací platbu centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1), kam je vstupenky třeba fyzicky doručit.

 

2/ Platba vstupenek po internetu

a/ Vyzvednutí na prodejním místě či obdržení vstupenek poštou - vstupné vrací centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1) návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. Naskenované vstupenky je třeba zaslat na e-mail: reklamace@ticketportal.cz.

 

b/ Elektronické vstupenky typu HOMEticket - vstupné vrací centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1) návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. Pro navrácení finančních prostředků je však nutné vyplnit tento formulář.

 

3/ Platba vstupenek přes benefity

Naskenované vstupenky spolu s benefitní objednávkou je třeba zaslat na e-mail: eva.sulcova@ticketportal.cz.

4/ Platba vstupenek na fakturu

Fakturu spolu s naskenovanými vstupenkami je třeba zaslat na e-mail: rezervace@ticketportal.cz.



 

Děkujeme za pochopení
Reklamační oddělení TICKETPORTAL



 

Top