Zakoupené vstupenky na zápas HC Sparta - RIDERA Vítkovice se vrací

Vzhledem k mimořádným nařízením vlády byl prodej vstupenek na zápas HC Sparta - RIDERA Vítkovice (původně plánovaný na 27.9.) ukončen a bohužel nemůžete být vpuštěni v pátek 11.12. na utkání. Velice nás tato situace mrzí a níže naleznete informace, jak postupovat pro navrácení vstupného.

Zakoupené vstupenky je možné vracet v místě zakoupení.

Vstupné se vrací:

1/ platba rezervovaných vstupenek nebo přímý nákup vstupenek u prodejce
vstupné vrací tentýž prodejce – vstupenky není možné vracet na jiném prodejním místě, než na kterém proběhla ÚHRADA vstupenek. V případě, že je prodejní místo dočasně uzavřené, vstupné vrací centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1), kam musíte vstupenky doručit.

2/ platba vstupenek po internetu
a/ vyzvednutí na prodejním místě či obdržení vstupenek poštou - vstupné vrací automaticky centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1) návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. O navrácení platby není nutné žádat.
b/ elektronické vstupenky typu HOMEticket - vstupné vrací automaticky centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1) návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. O navrácení platby není nutné žádat.

Vracení probíhá postupně, do 30 dnů, tj. do 8.1.2021.

Top