Vyjádření Divadla Kalich

Vážený a milý diváku,

děkujeme Vám za nákup vstupenek do Divadla Kalich.

Termín Vašeho představení se již blíží, proto si dovolujeme Vás  upozornit na  několik praktických informací. Věříme, že pro Vás budou užitečné.

I když je Váš úsměv pro nás tou největší odměnou, s ohledem na hygienická opatření Vlády ČR je povinné mít při představení roušku, nezapomeňte si prosím tu svou přinést. U nás Vám na pohodlí a diváckém zážitku zas tak mnoho neubere. Divadlo Kalich totiž disponuje otevřeným dvorem, na němž můžete trávit čas před představením i o přestávce klidně až do třetího zvonění – samozřejmě bez nutnosti zakrytých úst.

Pokud se necítíte dobře, zvažte prosím návštěvu našeho divadla. Darujte svou vstupenku raději někomu ze svých blízkých, vzhledem k tomu, že vstupné nevracíme ani nevyměňujeme. Je možné, že se zpřísněním hygienických podmínek Vám bude před vpuštěním do prostor divadla změřena teplota. Při zvýšené teplotě divák nemusí být vpuštěn do hlediště. Toto opatření je pro bezpečnost nás všech, děkujeme za pochopení a jeho respektování.

Před vchodem a na toaletách bude k dispozici dezinfekce a celý prostor bude před každým představením pečlivě vydezinfikován ozonovými čističi.

Vchod do Divadla Kalich se otevírá 45 minut před začátkem představení. Prosíme, zkontrolujte si čas začátku Vašeho představení a přijďte do divadla včas, po zahájení představení budete rušit ostatní diváky a již nemusíte být vpuštěni do hlediště.

V případě, že máte vstupenky přesunuté z jarních termínů, zkontrolujte si prosím čas a datum na našem webu: https://www.divadlokalich.cz/divadlo-kalich/nahradni-terminy-predstaveni/

Kabáty si můžete odložit v divadelních šatnách, pro diváky, kteří mají vstupenky na balkón, je šatna v horním foyeru.

Před představením a o pauze je Vám k dispozici bar, kde si můžete dát sklenku vína či drobné občerstvení.

Každé představení, kromě činohry Baronky, má přibližně ve své půlce 20minutovou přestávku. Pokud Vás zajímá celková délka představení, naleznete tuto informaci u daného představení na našem webu.



Děkujeme za pochopení

Divadlo Kalich

Top