Kryštof vyprodal O2 arenu za 120 minut a přidává druhý termín!


Oblíbená kapela Kryštof opět dokázala svoji popularitu a především skvělý vztah s fanoušky. S odložením divadelního turné a série letních festivalů KryštofKemp 2020 vyhlásila skupina náplast na chybějící koncerty v podobě vánočního koncertu v O2 areně. Ten se během pár hodin vyprodal a na online kanály interpreta začaly chodit prosby a zprávy ohledně dalšího termínu. Přání fanoušků bylo vyslyšeno a 5.12.2020 se odehraje druhý neplánovaný koncert!

Dovolí-li to aktuální situace, před Vánoci nadělí Kryštof hned dva dárky pro všechny, kterým letos budou chybět živé hudební zážitky, společenská setkání, energie a interakce mezi pódiem a hledištěm. „To, že by se celý rok nehrálo, neměli bychom možnost vidět úsměvy a radost fanoušků naživo, to si snad ani nedokážeme představit“, komentoval přidaný koncert Richard Krajčo, kterého zájem o koncert překvapil. „Navíc z rychlé ankety na sociálních sítích jsme zjistili, že se nedostalo na tisíce zájemců“, doplňuje. Zároveň tak s kapelou uvažují o dalších improvizovaných plánech, jak najít ještě letos další možné příležitosti k hraní i jinde než v Praze.

V dobré víře a s přáním, aby všechna současná trápení postupem léta a podzimu vymizela, zvou už podruhé Kryštof všechny své fanoušky zpátky do aktivního společenského života.

Prodej na druhý koncert začne v neděli 14.6. v 10 hodin v síti Ticketportal.

Těšit se můžete na typickou show světového formátu, jak je u Kryštofu ostatně zvykem, a jak této hale už několikrát dokázal. Takže se bude zpívat, tančit, do rytmu hrát za doprovodu velkolepé koncertní výpravy a diváckých chorálů.

www.krystof.net
Top