Jóga s Češkou

Petra si pro Vás připravila 4 hodinové lekce zaměřené na různé oblasti těla. Těšit se můžete na příjemné uvolnění, ale také aktivní zapojení svalů a budování síly, která je pro naše tělo více než potřebná. Ať už jste zvědavý začátečník nebo pokročilý jogín, rozmanitost Petry lekcí uspokojí každého z Vás. Během lekce Vás vyzve k tomu, abyste překonali sebe sama, naučili se něco nového a naplní vás energií a silou.

 

Jóga pro zdravá záda - jóga s Češkou

Máte sedavé zaměstnání, příliš často a dlouho sedíte? Bolí Vás záda? Lekce pro zdravá záda je věnována především těm z Vás, který cítíte napětí v oblasti vaší páteře a rádi byste toto napětí uvolnili. Pomalými a příjemnými pohyby postupně probudíme každou část naší páteře, uvolníme tenzi v této oblasti a aktivním, ale i pasivním zapojením svalů kolem krční páteře postupně tyto svaly posílíme.

 

Flow jóga - Jóga s Češkou

V této dynamické lekci se postupně seznámíme s vybranými jednotlivými pozicemi, které následně spojíme v jedno krásné intenzivně flow a díky kterému společně s naším pravidelným dechem vytvoříme v našem těle teplo a především energii, kterou necháme doznít při závěrečné relaxaci.

 

Flexi jóga - Jóga s Češkou

Prociťte příjemné uvolnění v lekci zaměřené na zlepšení flexibility a mobility Vašeho těla. Čekají Vás pozice, které otevřou Vaše ramena, uvolní svaly kolem páteře, jakož i přední a zadní část Vašich nohou. Prociťte ve svém těle příjemné teplo a uvolněte v sobě napětí díky jednotlivým jógových pozicím, které Vaše tělo protáhnout od hlavy až po paty.

 

Slim Fit jóga - Jóga s Češkou

Preferujete intenzivněji lekce jógy? Rádi byste vytvarované a štíhlé svaly? Tak právě Slim Fit Jóga je pro Vás to pravé. Během lekce se můžete těšit na dynamické provádění jednotlivých jógových pozic, které postupně zahřívají celé Vaše tělo a povzbuzují tím Váš metabolismus a na intenzivní zapojení svalů, pomocí účinných posilovacích cviků, které Vaše tělo posílí a dodají mu sílu. Lekce je věnována pro ty z Vás, který na sobě rádi zamakají. Těšit se můžete především na posílení břišních a hýžďových svalů.

 

Petra je aktivní lektorkou jógy a na svých lekcích ráda cvičícím pomáhá objevovat a prohlubovat rozsah jejich schopností a znalostí v oblasti jógy a integrovat propojení těla, mysli a srdce do každodenního života. Na její lekce se můžete těšit nejen na intenzivní zahřátí celého těla a zapojení svalů, ale také na příjemný strečink a vedenou relaxaci, díky ní si uvolníte nejen tělo, ale i mysl.

 

Ať už jste zvědavý začátečník nebo pokročilý jogín, rozmanitost lekcí Petry uspokojí každého z vás. Během lekce vás vyzve k tomu, abyste překonali sebe sama, naučili se něco nového a naplní vás energií a silou.

 

Díky její cestovatelské vášni svou jógovou praxi prohlubuje během svých cest v různých koutech světa, mezi které patří např. Bali, Thajsko nebo Vietnam. Pravidelně také navštěvuje workshopy a semináře se zahraničními lektory a své nabyté zkušenosti následně prodává dále na svých lekcích jógy.

 

Petra se rozhodla šířit jógu i online. Společně s ní tak můžete praktikovat jógu pravidelně online, jejím YT kanálu Joga s Češkou nebo na jejím  IG účtu.

Top