Květnový koncert Céline Dion v pražské O2 areně se v důsledku koronaviru přesune na nový termín

Přesun se dotkne všech evropských koncertů v rámci Courage World Tour od 21. května do 25. července 2020, které budou odloženy na pozdější termíny.

Kanadská zpěvačka Céline Dion s upřímnou lítostí odkládá koncerty v prvních měsících evropské části COURAGE WORLD TOUR, která měla být zahájena v Praze 21. května 2020. Odloženo bude celkem 28 koncertů v 19 městech až do 25. července 2020. Nové termíny pro přeložené koncerty budou oznámeny co nejdříve, jakmile to umožní bezpečností situace a nařízení v jednotlivých městech.

COURAGE WORLD TOUR bylo zahájeno v Severní Americe v září 2019 ve městě Québec a uskutečnilo se již 52 vyprodaných představení, než muselo v březnu 2020 dojít k jeho přerušení kvůli COVID-19. Koncerty pořádají agentury Concerts West / AEG Presents.

„Modlím se a myslím na všechny, kteří ztratili své milované a tolik trpěli během této ničivé koronavirové pandemie. Vím, že se všichni snaží přizpůsobit se těmto náročným okolnostem, zatímco nikdo neví, kdy se věci vrátí k normálu. Nakonec se z toho všichni dostaneme… Doufejme, že dříve než později. Tolik obdivuji zdravotnické pracovníky v první linii a všechny odvážné lidi, kteří dělají vše pro to, aby se o nás starali a zajišťovali vše potřebné v tomto nejnáročnějším čase. Těším se na dny, kdy budeme moci znovu sdílet radosti ze společného zpívání a tance. V současné době je ale zdraví a bezpečnost nejvyšší prioritou pro všechny... Ale nemůžu se dočkat, až se vrátím na pódium a budu znovu s vámi všemi“, řekla Céline.

Všechny vstupenky na původní termín pražského koncertu si ponechte, zůstávají v platnosti i pro nový termín a není potřeba je vyměňovat. Nový termín koncertu bude brzy oznámen.

Top