TRANSMISSION FESTIVAL - Pokyny pořadatele - UM Production s.r.o.

Zakoupením vstupenky návštěvník souhlasil s Provozním řádem, Návštěvním řádem, Obchodními podmínkami a pokyny pořadatele a zavázal se jimi při návštěvě O2 areny řídit.

Návštěvník akce je povinen při vstupu do O2 areny absolvovat bezpečnostní prohlídku, která je prováděna pořadatelskou službou. Prohlídka se vztahuje i na vnášené batohy, tašky, kabelky a návštěvník je povinen umožnit kontrolu jednotlivých vnášených předmětů. Po odmítnutí bezpečnostní prohlídky nebude návštěvník vpuštěn do O2 areny.

Návštěvník dává výslovný souhlas k bezplatnému použití filmového, fotografického, zvukového nebo jiného záznamu, které organizátor nebo jím pověřené osoby vyhotovili během akce.

Na akci není povoleno fotografování a výroba zvykových a obrazových záznamů profesionální technikou bez předchozí akreditace organizátorem.

Vstup na akci povolen pouze osobám starším 18 let.

Opakovaný vstup na akci není umožněn. Po opuštění O2 areny pozbývá vstupenka nebo identifikační páska platnosti.

Pořadatel akce si vyhrazuje právo na změnu programu, místa a data konání akce. Zaplacené vstupné se nevrací, vstupenka se nevyměňuje.

Pořadatel nepřebírá odpovědnost za vstupenky, které byly zakoupeny návštěvníky akce mimo oficiální ticketingovou síť pořadatele.

Top