Ozzy Osbourne & Judas Priest

OZZY OSBOURNE
JUDAS PRIEST
29. 2. 2020 PRAHA, O2 ARENA
VSTUPENKY V SÍTI TICKETPORTAL
CENY VSTUPENEK 1790 – 2590 Kč

PŘEDPRODEJ PRO LIVE NATION KLUB OD 30. 4. 2019 10:00 HODIN DO 2. 5. 2019 17:00 HODIN
OFICIÁLNÍ PŘEDPRODEJ BUDE ZAHÁJEN 3. KVĚTNA 2019 V 10:00 HODIN

OZZY OSBOURNE OZNAMUJE TERMÍNY KONCERTNÍHO TURNÉ „NO MORE TOURS 2“, SE KTERÝM V ÚNORU PŘÍŠTÍ ROK ZAVÍTÁ OD EVROPY.

Několikanásobný držitel ceny Grammy, který byl uveden do Rokenrolové síně slávy, odstartuje 31. ledna 2020 ve Velké Británii šestitýdenní turné, se kterým navštíví i Českou republiku – představí se 29. února v pražské O2 areně.

Ozzy říká: „Opravdu se těším na návrat do Evropy a děkuji všem fanouškům za podporu. Už se nemůžu dočkat, až se příští rok uvidíme“.

Lze o Ozzy Osbourneovi říct něco, co ještě v minulosti nebylo vyřčeno? Tento průkopník hard rockového zvuku je znám miliónům fanoušků po celém světě, je rockovou ikonou, personou, která inspirovala tři celé generace hudebníků a fanoušků.

OZZY OSBOURNE se dostal do podvědomí lidí především jako zpěvák skupiny Black Sabbath. Po svém odchodu Osbourne založil stálou skupinu. S bubeníkem Leem Kerslakem (bývalý Uriah Heep), baskytaristou Bobem Daisleyem a kytaristou Randym Rhoadsem nahráli vynikající debutové album (1980) s názvem „Blizzard Of Ozz“, které brzy dosáhlo čtyřnásobné platinové desky. Během osmdesátých let Ozzy vydal sedm alb, přičemž každé se může pyšnit miliónovými prodeji. Jeho koncertní vystoupení viděly v osmdesátých letech statisíce fanoušků a byl prvním západním umělcem, který vystupoval na území bývalého SSSR v rámci Moskevského mírového festivalu.
Během deváté dekády Ozzy ještě znásobil vše, co dokázal v letech osmdesátých. Vydal pět alb – každé z nich multiplatinové. Jeho koncertní vystoupení po celém světě byla vyprodána. V roce 1996 založili společně se svou manželkou a manažerkou v jedné osobě, Sharone, Ozzfest, legendární festival věnovaný tvrdší hudbě, a Ozzy na něm představuje kromě zvučných jmen i nové talenty z oblasti hard/heavy. Části zisku z Ozzfestu Ozzy poukazuje na charitativní účely. První ročník navštívilo okolo 1,4 milionu posluchačů.
S tímto legendárním festivalem Ozzy zavítal i do České Republiky v roce 2002, kdy se společně s ním představili i Tool a Slayer na strahovském stadionu v Praze. U českých fandů je Ozzy Osbourne velice oblíben, do České Republiky přijíždí již poněkolikáté, naposledy zde vystoupil 13. 6. 2018 na pražském letišti v Letňanech.
Během své dlouholeté kariéry vydal 11 studiových alb, pět živých záznamů koncertů, sedm kompilací, 5 EP a 51 singlů a obdržel celou řadu cen a ocenění.

JUDAS PRIEST
EXISTUJE JEN NĚKOLIK HEAVY METALOVÝCH KAPEL, KTERÝM SE PODAŘILO DOSÁHNOUT TOHO, ČEHO JUDAS PRIEST BĚHEM SVÉ 40 LETÉ KARIÉRY.

A i přes svou popularitu a vliv, které jsou na historickém maximu (jak o tom svědčí ocenění Grammy z roku 2010 v kategorii „Best Metal Performance"), Judas Priest znovu berou útokem tuto planetu na svém světovém turné. Fanoušci budou mít šanci vidět a slyšet kapelu, která definovala podobu heavy metalu tak, jak jej známe dnes.
Se všemi svými zbraněmi a zesilovači vytočenými do jedenácti dá kapela všem svým fanouškům jednu z posledních možností stát se svědky konečného kovového zážitku, kterým Judas Priest jsou!

OZZY OSBOURNE – termíny koncertního turné NO MORE TOURS 2 v roce 2020

Pá 31/1 Nottingham, UK Motorpoint Arena
Ne 2/2 Dublin, IE 3Arena
St. 5/2 Manchester, Velká Británie Manchester Arena
Pá 7/2 Newcastle, UK Utilita Arena
Po 10/2 Londýn, Velká Británie The 02
St 12/2 Glasgow, UK SSE Hyrdo
Pá 14/2 Birmingham, UK Resorts World Arena
Po 17/2 Dortmund, DE Westfalenhalle
Čt 20/2 Helsinky, FI Hartwell Arena
So 22/2 Stockholm, SE Friends Arena
Po 24/2 Berlín, DE Mercedes-Benz Arena
St 26/2 Vídeň, AT Stadhalle
So 29/2 Praha, CZ O2 Arena
Út 3/3 Hamburg, DE Barclaycard Arena
Čt 5/3 Mnichov, DE Olympianhalle
So 7/3 Mannheim, DE SAP Arena
Út 10/3 Bologna, ITL Unipol Arena
Pá 13/3 Madrid, ES Wizink Arena
Po 16/3 Curych, CH Hallenstadion

Top