ZRUŠENO: RADŮZA - všechny koncerty

ZRUŠENO:            

 

Ze zdravotních důvodů se rušívšechny koncerty Radůzy.

Jedná se o tyto koncerty:

Divadlo Gong - 15.5.2017

Divadlo Bez zábradlí - 16.2.2017

Krnov - 26.5.2017

Divadlo Kalich - 18.4.2017

Vstupenky je možné vracet v místě zakoupení do původního termínu koncertu.

 

Připojujeme oficiální vyjádření zpěvačky:

Moji milí! Nádoby, v nichž spočívají naše duše jsou jen křehké skořápky a praskliny, jež v posledních měsících utrpěla ta moje mne nutí, abych se alespoň na krátký čas stáhla do své ulity a dala jí čas, aby znovu zesílila. Proto Vám s velkou lítostí musím oznámit, že až do konce této sezóny nemohu vystupovat. Omlouvám se Vám za zklamání, které jsem možná některým z Vás způsobila. Věřte, že i pro mne je velmi těžké se obejít bez Vás a Vaší milé podpory, ale pevně doufám, že se budu moci brzy vrátit a všechny síly, jež budu mít k dispozici, opět věnovat Vám. Přeji Vám pevné ulity, dlouhý dech a srdce plná štěstí. Vaše Radůza

 

Vrácení vstupenek:

1/platba rezervovaných vstupenek nebo přímý nákup vstupenek u prodejce

vstupné vrací tentýž prodejce

2/ platba vstupenek po internetu

a/ vyzvednutí na prodejním místě či obdržení vstupenek poštou – vstupné vrací automaticky centrální kancelář – Politických vězňů 15, Praha 1 – návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. O vrácení není třeba žádat.

b/ elektronické vstupenky typu HOMEticket - vstupné vrací automaticky centrální kancelář – Politických vězňů 15, Praha 1 – návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. O vrácení není třeba žádat.

 

Za vzniklou situaci se omlouváme a děkujeme za pochopení.

Reklamační oddělení TICKETPORTAL

Top