MUSE - VIP balíček

DRONES VIP EXPERIENCE – 219 USD (5230 CZK) – balíček VIP 1

·Jedna (1) exkluzivní rezervace na vstupenku opravňující k sezení v první až patnácté řadě spodní části koncertní haly nebo ke vstupu do sekce ke stání.

·VIP vstup a přednostní vstup do haly.

·Vstupenka na exkluzivní výstavu Uprising – citlivý, interaktivní vhled do historie MUSE, který návštěvníkům umožňuje znovu prožít nejdůležitější chvíle kapely a vidět soukromé památeční předměty z posledních dvou desetiletí jejího působení (s vystavenými předměty se dosud setkali jen přátelé, rodinní příslušníci a VIP hosté kapely).

·Pozvánka na exkluzivní VIP párty před koncertem ve Starlight Lounge, s bufetem a možností zakoupení alkoholických nápojů.

·Jedna (1) limitovaná edice plakátu turné MUSE navržená exkluzivně pro VIP hosty.

·Jeden (1) VIP laminát.

·Přednostní nákup merchandise.

·Přítomnost koordinátora.

Podrobnosti VIP balíčku:

·Cena:

oDRONES VIP EXPERIENCE (VIP 1):

§219 USD (5230 CZK) za balíček

·Výše uvedená cena zahrnuje cenu základní vstupenky a příslušné poplatky (nezahrnuje nadstandardní poplatky, například zvláštní poplatky na místě konání nebo poplatky za parkování)

·Omezení nákupu vstupenky:

oDRONES VIP EXPERIENCE (VIP 1):

§Předprodej: limit (4) vstupenek na objednávku

§Běžný prodej:limit (8) vstupenek na objednávku

§Maximum: limit (8) vstupenek na domácnost

·Způsob dodání:

oVšechny VIP vstupenky budou k dispozici jen k osobnímu vyzvednutí v den konání koncertu a budou vydány oproti dokladu o zaplacení (účtu) a průkazu s fotografií. Alespoň týden před datem konání koncertu zašle CID Entertainment hostům e-mail s informacemi vztahujícími se k danému koncertu, který bude zahrnovat informace o akcích před koncertem, registraci a obsahu VIP balíčku.

oVstupenky k osobnímu vyzvednutí vyzvedávají VÝHRADNĚ zaměstnanci CID Entertainment. Pokud si vstupenku bude chtít vyzvednout sám host, bude odkázán na skutečnost, že vstupenka a příslušný obsah VIP balíčku budou k dispozici na VIP registraci CID v den konání koncertu. Všechny VIP vstupenky předají na místě koordinátoři CID Entertainment.

·Prodejní místa:

oVšechny VIP vstupenky musí být prodávány výhradně online.

oVIP balíčky musí být prodávány přes hlavní prodejní síť místa konání společně se základními vstupenkami.

Právní náležitosti / Zpráva po zakoupení produktu:

Děkujeme za zakoupení balíčku DRONES VIP EXPERIENCE – tento exkluzivní zážitek Vám přináší CID Entertainment.

Vítáme Vás mezi sebou a těšíme se, že Vám přineseme zážitek, na který v životě nezapomenete. Doufáme, že se Vám vstupenka nakupovala snadno a pohodlně. Nejpozději týden před koncertem Vám zašleme e-mail s instrukcemi o tom, jak se přihlásit o všechny části Vašeho VIP balíčku.

Vstupenky distribuované CID Entertainment jsou nepřenosné a nevratné a nesmí být zakoupeny skrze třetí stranu. V případě pokusu o prodej VIP balíčku CID Entertainment bude příslušná objednávka v souladu s nákupními podmínkami zrušena. Pro získání přístupu ke všem částem VIP balíčku je na VIP registraci potřeba předložit doklad o zaplacení (účet), průkaz s fotografií a platební kartu. Budou-li jakékoli části VIP balíčku prodány dál, budou zneplatněny. ** Změna jména je možná výhradně na základě uvážení CID Entertainment. CID Entertainment si také vyhrazuje právo jakýkoli balíček z jakéhokoli důvodu zrušit.

V případě jakýchkoli dotazů ohledně Vašeho nákupu se prosím obraťte e-mailem či telefonicky na náš tým návštěvnických služeb, který Vám ochotně poradí:

+1 (888) 805-8930 / guestservices@cidentertainment.com

Top