The Boom Beatles Revival Band & Orchestra a unikátní host jejich koncertu - PETE BEST!

22. Vánoční koncert The Boom Beatles Revival Band & Orchestra
15.12.2012 19:30 Dům kultury města Ústí nad Labem Velký sál
18:30 – 19:00 Veřejná část tiskové konference

www.the-boom.info

HOST 22. Vánočního koncertu : PETE BEST & PETE BEST BAND (GB Liverpool)

Skupina The Boom byla založena v roce 1990 a od svých počátků se zabývá reprodukcí skladeb skupiny The Beatles. Od roku 1997 vystupuje skupina s orchestrem složeným z profesionálních a poloprofesionálních hudebníků, díky kterým je možno živě provádět studiové skladby z pozdější tvorby The Beatles v originálních aranžmá.
V rámci programu 22. Vánočního koncertu by měl nejprve vystoupit taneční soubor Severočeského divadla opery a baletu a předvést část tanečního představení The Beatles - The Doors, ve kterém The Boom účinkují jako hudební doprovod. Představení má premiéru 23.11.2012.
Hlavním hostem 22. Vánočního koncertu je PETE BEST, legendární bubeník, který s The Beatles v letech 1960 – 1962 vystupoval např. v Liverpoolu a Hamburku a nahrál a vydal se skupinou několik skladeb, těsně před vypuknutím Beatlemanie, kdy byl z dodnes ne zcela jasných důvodů nahrazen Ringo Starrem. V letošním roce je tomu 50 let...
"V repertoáru Pete Besta a jeho doprovodné skupiny jsou skladby, které Beatles hráli mezi lety 1960-1962", včetně prvních atuorských písní dvojice Lennon McCartney".
http://www.petebest.com
http://cs.wikipedia.org/wiki/Pete_Best

Po vystoupení Pete Besta zahrají The Boom tradičně se svým orchestrem ve více než dvouhodinovém programu skladby z pozdějšího období tvorby The Beatles. V originálních aranžích zaznějí známé hity jako Yesterday, Strawberry Fields Forever, All you need is Love, Penny Lane, I´m the Walrus, Let it be, The Long And Winding Road, nebo trojice Golden Slumbers - Carry That Weight - The End a další. V programu zahrají The Boom s orchestrem i Lennonovy a Harrisonovy skladby z éry po Beatles, např. Imagine nebo All things must pass.
Na závěr koncertu zahrají The Boom Beatles Revival Band sérii skladeb z počátků Beatlemánie.

V přísálí bude současně s koncertem probíhat výstava fotografií The Boom zachycující atmosféru tří návštěv Liverpoolu a nejzajímavější okamžiky z historie skupiny a orchestru.
Návštěvníci koncertu si budou mít možnost nechat vytisknout na koncertě pořízené fotografie na tiskárnách Epson. Speciální úprava sálu nabídne místa k sezení a ke stání.

VÝTĚŽEK KONCERTU PO ODEČTENÍ NÁKLADŮ BUDE VĚNOVÁN NA KONTO
ONKOLOGICKÉHO ODDĚLENÍ
MASARYKOVY NEMOCNICE V ÚSTÍ NAD LABEM

_____________________________________________________________________________
Vstupenky v předprodeji koupíte přímo ZDE!  V den koncertu bude cena vstupenky 250,-Kč.

Koncert je pořádán občanským sdružením a hudební skupinou The Boom, agenturou B. B. Art Production a Kulturním střediskem města Ústí nad Labem za podpory města Ústí nad Labem, Ústeckého kraje a dalších partnerů.

POZVÁNKA NA TISKOVOU KONFERENCI
Dovolujeme si Vás pozvat na Tiskovou konferenci u příležitosti vystoupení PETE BESTA
v rámci 22. Vánočního koncertu The Boom Beatles Revival Band and Orchestra dne 15.12. 2012 v Domu kultury města Ústí nad Labem.
Tisková konference proběhne v prostorách Domu kultury od 18:00.
Registraci Vaší účasti na TK nebo  koncertě se jmény novinářů a názvem média prosím zašlete do 12.12. 2012 na verner@bartproduction.cz

Pavel Nepivoda a Hynek Verner
The Boom Beatles Revival Band and Orchestra

Top