Let It Roll míří na Slovensko!

LIR sk

Let It Roll open air Slovakia
24. – 25. 6. 2011
Prašice-Duchonka

line-up: London Elektricity, Netsky, DJ Fresh, John B, Ed Rush & Optical, Matrix & Futurebound, Black Sun Empire, Sigma, The Panacea, Metrik, B-Complex, L Plus, No Money, MC Darrison, MC Carasel
start: 18:00
vstupenky: 17 EUR do 30. 4. / 19 EUR do 31. 4 a 21 EUR poté (plus poplatek) v síti Ticketportal

Let It Roll míří na Slovensko!

Letošní léto bude pro fanoušky drum & bassu skutečně bohaté. Tradiční festival Let It Roll má nového brášku, který se poprvé představí o víkendu 24. a 25. června v rekreační oblasti Duchonka na západním Slovensku. Lákadlem jsou především labelové noci Hospitality a Viper.


Slovenský festival nabídne dvě drum & bassová pódia jako u nás. Hlavní open air stage přinese exkluzivní noci britských top labelů. Pátek bude ve znamení Viper Recordings. Jeho majitel, Futurebound, si střihne set se svým nerozlučným parťákem Matrixem a z teamu dále nastoupí Metrik a slovenský L Plus. Speciálními hosty této události budou dvě legendy - DJ Fresh a John B.

V sobotu návštěvníky roztančí sestava labelu Hospital - v Čechách, na Slovensku a snad i ve světě nejoblíbenějšího vydavatelství vůbec. Jeho zakladatel Tony Colman alias London Elektricity si stejně jako mladý belgický talent Netsky dopřejí jízdu s MC Darrisonem. Předvede se i projekt Sigma (asistovat bude MC Carasel) a nemůže chybět slovenský národní hrdina B-Complex.

Druhá stage ve stanu ponese jméno jedné z nejstarších slovenských klubovek [[[TRIDENT, na níž se za deset let vystřídal nespočet jmen světové scény. V line-upu jsou tvrdší a temnější jména, která budou skvěle kontrastovat mainstreamověji založeným headlinerům hlavní stage. Těšit se můžeme na dvojici Ed Rush & Optical, Black Sun Empire a The Panacea.

Let It Roll Slovakia se odehraje po vzoru českého sourozence v krásném prostředí v přírodě a přímo u vody. Duchonka je u sousedů vyhlášena stejně jako český Mácháč a festivaly se zde konají už mnoho let. Skvělá zpráva pro všechny milovníky cestování a výletů: místo konání je pohodlně dostupné i pro návštěvníky z Čech, například z Brna je to na místo 150 km a z Ostravy nebo Olomouce 170 km.

Vstupenky na festival jsou v předprodeji ve slovenském Ticketportalu. V českém Ticketportalu lze zakoupit combo ticket na oba dva Let It Roll festivaly, český i slovenský s výraznou slevou. Zažijte atmosféru Let It Rollu dvakrát! Více informací naleznete na www.letitroll.sk.

 

Top