Detail info
Close

DNA

Program divadla Studio DVA
DNA

Datum: 18. dubna - 10. června 2024
Místo: Studio DVA divadlo
Adresa: Václavské nám. 56, Praha 1

Vstupenky

čtvrtek
18
dub. 2024
19:00
DNA
pondělí
10
čvn 2024
19:00
DNA

Informace o akci

DNA

DNA, jako slovo, jsou jen tři písmena… DNA, jako titul, představuje tři prvky s důležitým významem pro autorskou hru Boleslava Polívky. DNA je šroubovice genetických informací, nositel dědičnosti mezi otcem a dcerou. Dna, to je také choroba, která se táhne celým životem a občas ho v nejnevhodnější okamžik ovlivní. A jsou tu i jiná dna. Chvilky, na které se snažíme zapomenout, ale nedaří se nám a připomínáme si je. Dna osobní, vztahová i existenční.

Přijďte se přesvědčit, že na všechna dna světa se dá dívat i s nadhledem!

Divadelní zpracování generačního střetu otce a dcery, kde ON (Boleslav Polívka) a ONA (Anna Polívková) prožívají všední satiru života. Jako herečtí kolegové společně tráví čas v šatně a sem tam si odběhnou na scénu. Nebo už na scéně jsou? ON je chátrající, životem prozkoušený muž, který rád poučuje a vrtá do života svému potomkovi. ONA má pocit, že její zploditel je paranoidní šťoural. Oba ovšem spojuje upřímné „mít rád, i přestože…“.

Komedie  s autobiografickými prvky  je plná gagů, klaunských a divadelních výstupů a efektů, typické improvizace i charakteristického humoru Bolka Polívky, který půvabně osvěžuje jeho dcera, Anna Polívková.

 

Hrají: Anna Polívková, Boleslav Polívka, Miloslav Maršálek, David Rotter

Námět: Boleslav Polívka
Režie: Boleslav Polívka

 

Délka představení: 2 hod. 25 min. včetně přestávky 

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Na mapě

google maps

Doporučené

Top