MAREK ZTRACENÝ OZNÁMIL FANOUŠKŮM SVŮJ ŽIVOTNÍ KONCERT 22. 2. 2020 V O2 ARENĚ

ZTRACENÝ V O2 ARENĚ!

Zpěvák a skladatel Marek Ztracený na své narozeninové oslavě převzal zlatou desku za poslední úspěšné album Vlastní svět a věnoval svým fanouškům velkolepou show. Jeho životní koncert se uskuteční 22. února 2020 v pražské O2 areně.

YouTube upoutávka

„To, že bych někdy vystoupil v O2 areně, mě poprvé napadlo v roce 2004, kdy ještě žádný Marek Ztracený nebyl. Byl jsem tenkrát student konzervatoře a koukal jsem na koleji na zprávy, kde hlásili, že dnes otevřeli největší halu v republice. Když jsem usínal, představoval jsem si, jaké by bylo tam vystupovat. Cesta, kterou jsem prošel, je neuvěřitelná. Díky fanouškům, okolí a kamarádům jsem zjistil, že v životě není nic nemožné. Mám hroznou chuť pracovat a udělat něco speciálního. Odteď nežiju ničím jiným než heslem #smerO2arena, a jestli si můžu k svým narozeninám něco přát, tak aby na té cestě šli fanoušci, kamarádi, tým i rodina se mnou,“ prozrazuje okolnosti Ztracený.

Marek Ztracený suverénně dokazuje, že patří mezi absolutní špičku naší hudební scény. Krom vlastních hitů ho posluchači znají také jako autora úspěšných písní pro hvězdy naší populární scény, včetně Karla Gotta či Hany Zagorové. Pilotní singl „Minulost“ z alba Vlastní svět několik týdnů vedl žebříček nejhranějších domácích nahrávek v českých rádiích, a na podzim zpěvák dokonce dvakrát vyprodal pražské Roxy a brněnské Sono.

Nezanedbatelná byla i Markova loňská letní festivalová sezóna, během které často figuroval v roli headlinera. Na podzim minulého roku se také zúčastnil projektu „Za 100 let“, ve kterém se třináct současných domácích hudebních osobností přihlásilo nahrávkou a úspěšným klipem ke stému výročí vzniku republiky. Nedávno navíc představil kontroverzní videoklip k písni „To se mi líbí“, kde se herečka Nikol Štíbrová projevila jako vášnivá fanynka, která svůj idol neváhala svléknout a připoutat k posteli.

Na sklonku loňského roku pak Marek vydal pro své početné příznivce speciální dárek – DVD 10 let od Ztrácíš – Forum Karlín. Jedná se o záznam z vyprodané haly Forum Karlín, kde zpěvák oslavoval deset úspěšných let na hudební scéně. Tím se odstartovala pomyslná cesta směr O2 arena!

Na cestě do největší haly v republice chystá Marek Ztracený mnoho překvapení. Chce se totiž se svými fanoušky setkávat, a vytvořit tak společný příběh, který s ním budou moci prožívat virtuálně na jeho webu či sociálních sítích, ale zejména osobně.

Fanoušci mohou při nákupu vstupenky do jakékoliv kategorie získat dárek v podobě zpáteční jízdenky od Českých drah zdarma, a to formou kódů (celkem 2 kódy pro jízdu tam a zpět). Stačí jen po výběru konkrétní vstupenky zvolit i možnost JÍZDNÉ ZDARMA. Kódy lze uplatnit v období od 1. ledna do 29. února 2020. Více informací na www.cd.cz/poukazka podle manuálu.

I>„Koncert je sice v Praze, ale díky Českým drahám bude celorepublikový, z čehož mám velkou radost. Dlouhé roky totiž vystupuji po celé republice a potkal jsem tisíce skvělých lidí, kteří snad budou chtít dorazit do Prahy. A budu moc rád, pokud bezplatnou jízdenku od Českých drah využijí právě na cestu na můj koncert v O2 areně,“

dodává na závěr Ztracený.

Koncert v pražské O2 areně se uskuteční 22. 2. 2020. Prodej vstupenek byl zahájen v síti Ticketportal v pátek 1. března 2019 v 9 hodin.

Top