Detail info
Close

Finále soutěže Parfume DE LUXE

Finále soutěže Parfume DE LUXE

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Přijďte se podívat na zbrusu novou kulturní akci, která zde chyběla. Budeme volit 5 dámských a 5 pánských nejoblíbenějších vůní.

Jedna z prvních dámských vůní, která bude soutěžit, bude dámská vůně Karla Gotta Lady Karneval a jako druhá se představí Leona Lewis. Pánské vůně ze stáje firmy LR, bude zastupovat Bruce Willis nebo vůně modela Marcuse Schenkenberga od Ing. Aleše Buksy, ředitele společnosti LR Health Beauty, který dodává: vybrali jsme na finále tyto vůně, jsou pořád oblíbené u našich zákazníků.
Další vůně vyberou celebrity a zákazníci dalších parfumérských společností.

V porotě zasedne Jaroslava Obermaierová, Jan Přeučil, Jana Bobošíková, muž roku Martin Zach, Jiří Krampol, Pavel Novotný, Petr Šiška, objev roku Markéta Konvičková a další osobnosti.

Reprezentovat jednotlivé vůně budou naše přední české miss za poslení období jako je: Česká miss Iveta Lutovská, miss ČR Lucie Křížková, česká vicemiss Tereza Budková, dále také Hana Věrná a Andrea Kloboučková.

Celé klání bude moderovat Eva Decastelo, s Lejlou Abbasovou.
Celá akce je i charitativní, kterou podporuje rovněž partner této Akce-známý a především luxusní kadeřnický salón Toni and Guy. Výtěžek podpoří Nadační fond Lejly Abbasové Asante Kenya.
Jsme rádi, že může taková akce pomoci potřebným, dodávají pořadatelé soutěže David Novotný a Lucie Kaletová spolu s hlavním režisérem a dramaturgem Štěpánem Krátkým

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top