Detail info
Close

BUSTA RHYMES /USA/

BUSTA RHYMES /USA/

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Hip Hop Allstars & Mafia Records uvádí
Busta Rhymes (USA): Live Show
POZOR: ZMĚNA TERMÍNU! Busta Rhymes v Praze, sleduj videopozvánku a čti aktuální informace! Koncert Busta Rhymese v Praze se přesouvá vzhledem k rozšířeni cele tour BR o africký kontinent na 10.5.2011!
Bohužel přišlo k tomu, že nás management požádal o změnu termínu pražského koncertu. Jelikož jsme nechtěli cele tour komplikovat, rozhodli jsme se tento požadavek akceptovat a vyhovět požadavkům Busty, který posílá všem fanouškům omluvu a osobní videopozvánku k novému termínu, už jede!
BUSTA RHYMES tě zve do Prahy (CZ) - SASAZU - 10.5.2011 www.youtube.com/watch?v=G4svf_TYsgE  

Vstupenky, které jste zakoupili v předprodeji, platí i pro nový termín! Kromě data se nic jiného nemění a vy si můžete stále booknout lupeny, dokud nějaké zbývají
30.4. se uskuteční v pražském SaSaZu Warm Up party, kam se dostanete do 23h se vstupenkou na Busta Rhymese zdarma! Pokud byste trvali na vrácení peněz, můžete tak provést na pobočce Ticketportalu, kde došlo k zakoupení, pro platby/reklamace online, kontaktujte centrálu, nejpozději však do 6.5.2011!
• více informací pouze na: www.mafiarecords.cz
• datum: 10.5.2011
• místo: SASAZU - Praha
• předprodej: www.ticketportal.cz
• potvrď účast: www.facebook.com/event.php?eid=180410942004078
• přidej si MafiaRecords na facebooku: www.facebook.com/mafiarecords.cz  

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture BUSTA RHYMES /USA/
Top