Detail info
Close

MS Freestyle Motocross 2010: Night of the Jumps

MS Freestyle Motocross 2010: Night of the Jumps

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Mistrovství světa ve Freestyle Motocrossu - Night of the Jumps 
NIGHT OF THE JUMPS je nejstarším a nejúspěšnějším sériovým závodem FMX v Evropě. Čtvrtý podnik letošního seriálu Mistrovství světa ve Freestyle Motocrossu – Night of the Jumps bude hostit ve dnech 20. a 21. listopadu 2010 ostravská ČEZ Aréna.
V posledních letech navštívilo tyto závody více než milion diváků. Závodů se účastní celosvětová špička, jezdci z Itálie, Norska, Švédska, Ameriky. Mezi světovou elitu patří také český jezdec a miláček publika Libor „Mouka“ Podmol, který bude bojovat o nejvyšší stupeň, hnaný diváky a výhodou domácího prostředí.
Představí se TOP 9 freestyleři dle aktuálního žebříčku MS IFMXF: Remi Bizouard (Francie), Brody Wilson (USA), Jose Miralles (Španělsko), Rob Adelberg (Austrálie), Massimo Bianconcini (Itálie), Brice Izzo (Francie), Libor Podmol (Česká republika), Petr Pilát (Česká republika), Alastair Sayer (Botswana) + 4 piloti startující na divokou kartu. Mistrovský závod zpestří contesty o nejlepší whip (placku) a skok do výšky.
DOUBLE BACKFLIP - premiéra v ČR
Vrcholem večera bude první DOUBLE BACKFLIP (dvojité salto vzad) v podání amerického freestylera Scotta Murraye z Michiganu. Celou akci odstartuje Pit Party. Nouze nebude ani o světelné a pyrotechnické efekty. Svoje umění předvedou cheerleaders, lovci autogramů mohou rozšířit své sbírky díky autogramiádě a závěr noci bude patřit After Party. Nabitý program, premiérový DOUBLE BACKFLIP v ČR a pekelné polety freestyle jezdců zaručují, že bude pod střechou ČEZ arény pořádně bouřlivá atmosféra.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top