Detail info
Close

COM TRUISE (US)

MEETFACTORY
COM TRUISE (US)

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Com Truise (US)
Com Truise je jednočlenný projekt Američana Setha Haleyho, který hudebně surfuje na retro vlně osmdesátkové estetiky „synťáků“ a kompaktních kazet. Po nadšeně přijatém debutovém EP Cyanide Sisters u DIY labelu AM Discs v roce 2010 se jej ujalo vydavatelství Ghostly International, které EP znovu vydalo a postaralo se i o dlouhohrající desku Galactic Melt, která vyšla loni v dubnu za ovací fanoušků i hudební kritiky. V České republice zahraje poprvé. Doplní jej brněnské dark-popové kvarteto Piča z hoven, které si díky svému názvu vysloužilo zákaz hraní na sousedním Slovensku v rámci projektu „Evropské hlavní město kultury2013“ v Košicích. I
http://comtruise.com/
http://meetfactory.cz
www.facebook.com/pages/Pi%C4%8Da-z-hoven/298453495661

MeetFactory – Mezinárodní centrum současného umění
Platforma pro setkávání uměleckých žánrů a tvůrčích skupin. Provozuje v prostorách bývalé továrny několik dramaturgií: galerijní prostory, divadlo, hudbu a ateliéry rezidentů. Jednotlivé dramaturgické řady vznikají v součinnosti s odbornými uměleckými radami.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture COM TRUISE (US)
Top