Detail info
Close

Christmas Party 2011

Christmas Party 2011

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Představujeme dvanáctou Christmas party

Je to neuvěřitelné, ale legendární Christmas party letos proběhne už podvanácté! 25. prosince se na tradičním místě na Výstavišti ABC v Pardubicích můžete těšit na dva taneční floory, bary za skvělé ceny, ochutnávky alko i naealko nápojů a jedinečnou atmosféru, která tuto akci provází. Headlinerem letošního dílu je oblíbený techno matador Marco Bailey.

Frajera Marca na hlavní stage doprovodí dvě sličné dámy českého dingu Lucca a Laydee Jane. Své zastoupení zde najde i našláplá česko-slovenská “techno škola” alias Toky, Kaisersoze, Džejár & Roger Venzent a J.C. Denton. Druhý floor budou mít na starosti djs ze Studia 54.

Kromě nabitého hudebního programu se opět můžete těšit na soutěže o zajímavé dárečky od partnerů akce a především pak na naše krásné hostesky, které vám od samého začátku party (20:00) nábídnou panáka prémiové vodky. Chybět nebudou ani příjemné bary se sortimentem za skvělé ceny.

Oslavte vánočky na party, kterou od roku 2000 navštívilo více než 20 000 lidí, příznivců elektronické hudby a především pořádný kalby!

Potvrď svou účast na:
http://www.facebook.com/event.php?eid=276286809078920

Helsinky Vodka stage: Marco Bailey (BE), Lucca, Laydee Jane, Toky, Kaisersoze,
                                        Džejár & Roger Venzent, J.C. Denton, Jean Hllavinho
Studio 54 Floor: Studio 54 djs
Start 20.00, Konec 6.00

Veškeré informace na www.christmasparty.cz

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture Christmas Party 2011
Top