Detail info
Close

GEORGE CLINTON & PARLIAMENT FUNKADELIC

GEORGE CLINTON & PARLIAMENT FUNKADELIC

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Funková legenda George Clinton poprvé v Praze!
Velký sál Lucerny čeká 22. června několikahodinová funky mega show pod taktovkou praotce funku George Clintona alias Dr. Funkensteina.

George Clinton a jeho Parliament/Funkadelic, kteří v roce 2005 roztančili 15 tisíc diváků na festivalu v Ostravě, konečně přijedou i do Prahy!
George Clinton - současník Johna Lennona i Jimiho Hendrixe, se narodil v Severní Karolíně, vyrůstal v New Jersey a potom na Floridě. Na začátku své hudební kariéry psal písničky pro první afroamerický label - Motown. Ještě jako teenager založil svoji první kapelu The Parliaments, která se postupem doby přejmenovala na Parliament. Zároveň založil i na funky více zaměřenou kapelu Funkadelic.
George Clinton patří po boku Jamese Browna k zakladatelům funku a hip hopu. Společně patří k nejvíce samplovaným umělcům všech dob a hity Georga Clintona slýcháme v obrovském počtu skladeb umělců o generace mladších.
Svoji práci komentoval: "Funk je DNA hip-hopu a rapu".
V Praze George Clinton předvede svoji několikahodinovou crazy funky show a představí členy obou kapel - Parliament i Funkadelic. Publikum se tedy může připravit na opravdu velký mejdan, který rozjede víc jak 20 muzikantů a zdaleka to nebudou jen dědečkové funky scény. Vystoupení George Clintona jsou jako funky mše, kde diváci protančí celé noci hypnotizováni rytmem a neuvěřitelným rejem na pódiu plným barevných paruk, dredů a psychedelických kostýmů.
Máme se na co těšit!

POZOR!
prvních 500 vstupenek za 890 Kč
dalších 500 za 990 Kč
ostatní vstupenky za 1090 Kč
na místě za 1190 Kč

Vstupenky můžete zakoupit též on-line
a ihned vytisknout - HOMEtickets!!

Info pro ZTP/P:
osoby ZTP/P za plnou cenu dle dané kategorie, doprovod jedné osoby zdarma
pro vozíčkáře sektor stání, pozor, ztížený přístup
rezervace vstupenek ZTP/P: +420 224 091 439, rezervace@ticketportal.cz

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top