Detail info
Close

EMIR KUSTURICA & THE NO SMOKING ORCHESTRA

EMIR KUSTURICA & THE NO SMOKING ORCHESTRA

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Koncert The No Smoking Orchestra The No Smoking Orchestra Emira Kusturici v neděli 24. 7.!

TNSO vystoupí v neděli ve 22 hodin v areálu Studentského náměstí (VŠ koleje), jedenáctičlenná kapela v čele s Doktorem a s kytaristou Emirem Kusturicou představí klasické skladby z alb Unza Unza Time nebo soundtracku k filmu Černá kočka, bílý kocour, ale hlavně zavede posluchače do krajiny balkánského šramlu.
Počátky kapely The No Smoking Orchestra sahají do raných 80. let, ve kterých vznikla punková skupina Zabranjeno Pušenje (Kouření zakázáno), která během celé dekády prodala na území bývalé Jugoslávie stovky tisíc nahrávek. V roce 1986 přichází do skupiny Emir Kusturica a v roce 1994 se jméno skupiny překládá do angličtiny,čímž vzniká současný dvojsmyslný název The No Smoking Orchestra. Skupina získává celosvětový věhlas díky hudebnímu podkresu hned několika Kusturicových filmů, především pak zběsilé balkánské grotesce Černá kočka,bílý kocour.
V současnosti kapela koncertuje po celém světě a pravidelně vyprodává nejprestižnější haly a festivaly.

 

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture EMIR KUSTURICA & THE NO SMOKING ORCHESTRA
picture EMIR KUSTURICA & THE NO SMOKING ORCHESTRA
Top