Detail info
Close

ZOMBIE ZMOBIE (Fr)

MEETFACTORY
ZOMBIE ZMOBIE (Fr)

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Elektro-noiroví Zombie Zombie s hudbou Johna Carpentera v MeetFactory!
Koncertní série Bohemian Like You začne v roce 2011 zostra – našláplým koncertem francouzské dvojice Zombie Zombie, kteří si vzali „do parády“ hudbu klasických horrorů Johna Carpentera. Pekelný večírek vás čeká v pátek 4. února ve smíchovské MeetFactory.
Duo Etienne Jaumet (klávesy) a Cosmic Neman (bicí) ovlivněné krautrockem a horrorovou hudební estetikou, ale zejména starými synťáky, vydalo své první EP v roce 2006, o dva roky později pak následovala vřele přijatá dlouhohrající deskou A Land for Renegades. Letos na podzim se Zombie Zombie vracejí poněkud netradičně – albem coververzí legendárního režiséra a autora sountracků klasických horrorů Johna Carpentera. Deska Zombie Zombie plays John Carpenter si našla bleskově oblibu nejen u filmových fandů nebo na haloweenských večírcích, ale i u hudebních recenzentů. Jak zní živě se můžete přesvědčit první únorový pátek v pražské MeetFactory.

Výhodné vstupné/ DOUBLE TICKET = koncert ZOMBIE ZOMBIE + koncert SLEIGH BELLS

www.myspace.com/therealzombiezombie
www.facebook.com/BohemianLikeYouNight
www.meetfactory.cz  

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top