Detail info
Close

HYBRID LIVE!

HYBRID LIVE!

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Lucerna Music Bar se chystá na první koncert Hybrid v Česku

Dokonalí architekti breakbeatu, trance či house music, kteří se odvážili jít za hranice taneční hudby a díky spojení strhujících beatů, emocí a vokálů se silou symfonického orchestru, si vytvořili osobitý zvuk uchvacující posluchače napříč hudebními žánry. 2. února přijede tato skupina do pražského Lucerna Music Baru odehrát na dalším vydání Conference - koncertní klubové série vůbec první koncert v Česku. Producenti Chris Healings a Mike Truman se zpěvačkou Charlotte James představí nejen aktuální album Disappear Here vydané na jaře na labelu Distinctive Records.

Hybrid vznikli v roce 1993 ve Swansea v Jižním Walesu. Brzy na sebe upozornili zásluhou několika remixů, v té době se ještě pohybovali v housových a tranceových vlnách. Server Breakbeat.cz uvádí, že jejich prvním úlovkem byla americká rockerka Alanis Morisette, pro kterou remixovali skladbu So Pure. V té už sem jim hlavnou honila myšlenka vlastního alba. Natočili ho v roce 1999 mimo jiné v Moskvě s devadesátičlenným Moskevským federálním orchestrem. Díky tomu je nahrávka Wide Angle plná emocí, vokálů a nabroušených zvuků. Pět tracků na něm nazpívala zpěvačka Julie Cruise známá ze soundtracku seriálu Twin Peaks Davida Lynche. Za vrchol alba je považována skladba Finished Symphony, v níž se dokonale snoubí progresivní zvuky a beaty s klasickou hudbou.

Zakoupené vstupenky na zrušené termíny zůstávají v platnosti!
 
Více informací na:
www.cnfrnc.cz
www.facebook.com : Hybrid - prvni koncert v Praze.
www.musicbar.cz
www.hybridsoundsystem.com
www.myspace.com/hybridsoundsystem

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top