Detail info
Close

IAMX

IAMX

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

IAMX zahrají ukázky písní z nového alba.
Před nadcházejícím vydáním nového alba na jaře příštího roku, Vás IAMX zve okusit další kapitolu jejich zběsilého a zároveň zkroceného, sluchového a vizuálního útok do Meet Factory 22. Října. Můžete se těšit na další várku sexualního napětí, dravých kytar a hypnotických, provokativních textů. Dokonce možná i šanci být jedním z prvních svědků dalšího vývoje hudební trasy IAMX s několika novými písněmi jako návdavkem.          
        Exkluzivní show pro české fanoušky se odehraje v Meet Factory a bude obsahovat jak kousky z nového alba, tak i vylepšené verze oblíbených písní.
Známí díky géniu frontmana a kapelníka Chrise Cornera, IAMX nahromadili obstojnou řadu skalních fanoušků, kteří čekají na každý jejich krok se zatajeným dechem.
Neustále se měnící povaha Cornerovy hudební vize způsobuje, že se její nakažlivé zvuky ustavičně mění, vyvíjejí, a přeměňují, aby korespondovaly se zamyšlenými, erotickými a často sociálně politickými odstíny v jeho textech.
        Písně z alba “Kiss + Swallow”, vydaného roku 2004, jako “Skin Vision” a “Sailor” se téměř okamžitě staly klasikou, aby vyvinuly nový žánr, nazývaný “Glam Noir.” Následující “The Alternative”, bylo rádiem XM zvoleno za nejlepší album roku 2007, jako vzdor repetitivnímu, předvídatelnému mainstreamu a revolucí samo sobě bylo následné, třetí studiové album “Kingdom of Welcome Addiction” které obsahuje éterickou baladu "I Am Terrified" a duet s Imogen Heap “My Secret Friend”.
www.iamx.eu
www.meetfactory.cz

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top