Detail info
Close

Avion Swing band slaví 30

Avion Swing band slaví 30

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Avion swing band ve spolupráci s Námořnickou unií uvádí velký koncert
k oslavě 30. výročí založení AVION SWING BANDU
Průvodcem večera bude Petr Suchoň z radia Frekvence 1
Hosté, kteří přijali pozvání jsou:
NO NAME (SK), JIRI ZONYGA s kapelou (vítěz X-factoru), ARGEMA (CZ), FLERET (CZ)

Vstupenky můžete zaplatit též on-line na Internetu a ihned vytisknout
v pohodlí svého domova - HOMEtickets!!

Pořadatelé slibují silný zážitek v podobě neopakovatelného koncertu obsahující několik různých hudebních stylů a žánrů, jejich propojení a konečné vyvrcholení v půlnoční ohnivé show.
Více informací na
http://www.avion30.cz.

Námořnická Unie o.s. je recesistický spolek tvořený zejména studenty a pedagogy Fakulty technologické a Fakulty aplikované informatiky, Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně. Je proslaven pořádáním akcí jako Apráles, Kotva, Kosatka, Rumium a mnoho dalších.
Avion Swing Band je dvacetipěti členné dechové těleso ze Zlína, které se snaží popularizovat dechovou hudbu zejména u mladší generace. Tuto snahu podtrhuje množstvím koncertů na studentských akcích, kde se scházejí lidé poslouchající různé druhy žánrů.
Letos slaví tento orchestr třicet let výročí svého založení velkou narozeninovou party ve sportovní hale Euronics (bývalá Novesta).
Návštěvníci se mohou těšit na řadu významných hostů, a to vedle hlavního oslavence Avion Swing Bandu, také na stálici slovenské populární scény No Name, na vizovickou folkovou kapelu Fleret nebo na rockovou hvězdu Argema. Mezi gratulanty, kteří si přijdou zazpívat, patří i vítěz soutěže X Factor Jiří Zonyga.

Záštitu nad velkolepým koncertem, který pořádá Avion Swing Band ve spolupráci s Námořnickou Unií, o.s. převzal děkan Fakulty technologické Univerzity Tomáše bati ve Zlíně doc. Petr Hlaváček.
Akce je podporována kulturním fondem Města Zlína.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top