Detail info
Close

TWO VOICES: Edita Adlerová, Jana Rychterová

TWO VOICES: Edita Adlerová, Jana Rychterová

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Taktika Muzika a MKZ Litoměřice uvádějí
koncert z cyklu Rebelující dámy české hudby

Two Voices
to jsou mezzosopranistka Edita Adlerová a šansoniérka Jana Rychterová. Kdysi začínaly každá sama a každá jinak, až se jednou náhodně sešly na stejném pódiu a zjistily, že jim to pěkně souzní i společně a dohromady.
Edita Adlerová
studovala konzervatoř v rodných Pardubicích a od počátku 90. let ztvárňuje v různých divadlech českých měst nejrůznější operní role a nastudovává náročné sólové party významných klasických vokálních děl.
Jana Rychterová
zpívá svým hlubokým hlasem už od dětství, stráveném ve Strašicích u Rokycan. Prošla folklórním souborem Hořeňák, vystřídala různá zaměstnání a nakonec vystudovala Pedagogickou fakultu. V roce 2000 se stala členkou jazzového Hot & Sweet Orchestru Jiřího Suchého v divadle Semafor.

Adlerová s Rychterovou se pohybují křížem krážem spirituály, židovskými písněmi, klasickou hudbou, lidovými písněmi i autorským šansonem. Na jejich vystoupeních jsou stále častěji ke slyšení klasické skladby s texty Jany Rychterové, která ke známým kusům přistupuje s velkým nadhledem a smyslem pro humor. Tím dostávají klasická díla nový překvapivý rozměr. Humoreska, Šavlový tanec či Na krásném modrém Dunaji.
Tedy skladby, které původně nebyly určeny ke zpěvu, ale zpívat se, jak je vidět a hlavně slyšet, dají. Spojovacím prvkem jejich dua jsou dva hlasy, klasický a šansonový, zkrátka - Two Voices.

Vstupenky můžete zakoupit též on-line a ihned
vytisknout v pohodlí svého domova - HOMEtickets!!

Info pro ZTP/P: osoby ZTP/P za plnou cenu dle konkrétního místa,
doprovod jedné osoby zdarma
rezervace vstupenek ZTP/P:
+420 224 091 439, rezervace@ticketportal.cz

REBELUJÍCÍ DÁMY ČESKÉ HUDBY

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top