Detail info
Close

Planet Festival 2009

Planet Festival 2009

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Táborský Planet Festival nabídne letos svým fanouškům jeden z nejzajímavějších hudebních programů své existence! Do České republiky vůbec poprvé zavítá jedna z nejvíce sledovaných britských kapel – Klaxons. Průkopníci žánru new rave, kteří vystoupí v Táboře v pátek 5. června, obdrželi v roce 2007 za své debutové album prestižní cenu Mercury Award a ocenění v kategorii Album roku časopisu NME. Na svém letním miniturné představí také pár skladeb z připravované desky. Klaxons jsou vedle dříve avizovaných Orbital, jedné z nejzásadnějších kapel elektronické scény, dalším tahákem pátečního festivalového programu. Dramaturgie táborské festivalu se vždy snažila o to přivézt do Čech naprosto aktuální zahraniční hudební projekty, ke kterým bude rozhodně patřit kapela Baddies, na které upozorňuje i aktuální číslo nejprodávanějšího českého hudebního časopisu Filter. Dalším zahraničním hostem bude celosvětově oblíbená kapela Transglobal Underground, na jejíchž prvních albech spolupracovala Natacha Atlas, a která je původem z Londýna. Mohlo by se zdát, že Planet Festival bude letos hostit pouze kapely z britských ostrovů, ale vzhledem k tomu, že festival ještě neoznámil headlinery sobotního dne, mohu se fanoušci těšit i na kapely z jiných koutů země. Českou hudební scénu na letišti v Táboře zastoupí například Sunshine, Tata Bojs, Skyline, UDG, Vypsaná fixa, Ohm Square, Southpaw, Sunflower Caravan, 100°C, Please The Trees, Vladivojna La Chia & Banana, The Chancers, Fake Tapes a řada dalších.
Při nákupu vstupenek na letošní Planet Festival v síti ticketportal.cz uplatnit s platnou jízdenkou ČD nebo s In-Kartou ČD výraznou slevu 210,- Kč, takže Vás celá festivalová paráda na táborském letišti od 5. do 6. června přijde jenom na 650,- Kč!
www.planetfestival.cz   

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top