Detail info
Close

BLESSTHEFALL

BLESSTHEFALL

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Současná špička amerického post-hardcore si podmaní Prahu

V pražském LUCERNA MUSIC BARu se 5. října představí tři představitelé současného amerického post-hardcore.

V roli headlinerů se představí arizonský kvintet BLESSTHEFALL, který reprezentuje větev silně ovlivněnou sub-žánrem "screamo".

Českou republiku poctí Blessthefall svou první návštěvou přesně jeden den po vydání svého třetího alba "Awakening". Na svém největším dosavadním evropské turné jsou navíc doprovázeni dvěma zajímavými hosty.

Z jihokalifornského San Diega pocházející PIERCE THE VEIL mají mnohem blíže k ještě tradičnějšímu sub-žánru "emo". Nejprve si říkali Early Times, posléze Before Today a nakonec - posledních pět let - Pierce The Veil.

Ještě před Pierce The Veil vystoupí nejméně známé hudební těleso s mystickým jménem MOTIONLESS IN WHITE. Tato parta z Pennsylvánie se nepokrytě inspiruje zejména Misifts, Marylinem Mansonem, filmy Tima Burtona a komiksy o upírech. Jejich prezentace je stavěna především na goth-horrorovém imagi a hudebně mají daleko blíže k metalu, přesněji řečeno k jeho až téměř parodické formě a la Cradle Of Filth, než k post-hardcore, jehož prvky se ale do jejich tvorby přece jen občas derou.

Večírek s atraktivní hudební náplní bude začínat v 19:30h. Vstupenky v hodnotě 340,- CZK jsou k dispozici v obvyklých předprodejních sítích do úterní půlnoci, na místě je pak pořídíte za 400,- korun.

BLESSTHEFALL, PIERCE THE VEIL, MOTIONLESS IN WHITE
Středa 5. 10. 2011 od 19:30h, LUCERNA MUSIC BAR, Vodičkova 36, Praha 1.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture BLESSTHEFALL
picture BLESSTHEFALL
Top